Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime :)

pořiď si kino domů a máš vystaráno :palec2:

to je taky pravda :smich:

Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime :)

nechodim no, a pro jaký si se rozhodl, ty Poli?

jaký gumy koupíš?

jaký gumy koupíš?

Ty kola budou obuty na novy Matadorech MP42 Elite2, delame primo pro vozy koncernu VW a snad primo pro skodovku (205/45/16)

a to kupuješ tady na foru? Myslím že je měl Remus ne?

Ty kola budou obuty na novy Matadorech MP42 Elite2, delame primo pro vozy koncernu VW a snad primo pro skodovku (205/45/16)

hmm šel bych asi do jiný značky

jj psal to Tom že je od něj bere

hmm šel bych asi do jiný značky

jeste byla moznost Birudgestone Turanza ER300, ty jsem mel pred tim kdyz jsem mel fabku na 15" z FII model Antares a byli vynikajici ale na ty matadory jsem slysel docela dobre reference, tak je zkusime, stejne ja jezdim hodne tak za 2-3roky budou jiny a hlavne ze to nejsou zandy Činy, verim nasi znacce nez nejaky noname teda

Ano jak pise Ondra beru je od Remuse, nikde jinde jsem je nevidel prodavat a tyto jsou minimalne pouzivany zanovni stav, ja prave kdyz na fabku kupuju vse nove, i ten predni naraznika proste vse od novoty tak jsem chtel i kola, to byla takova jedina vada na krase, ja si snazim fabku moc max udrzovat protoze vim ze mi jeste nekolik let bude muset slouzit :palec2:

jeste byla moznost Birudgestone Turanza ER300, ty jsem mel pred tim kdyz jsem mel fabku na 15" z FII model Antares a byli vynikajici ale na ty matadory jsem slysel docela dobre reference, tak je zkusime, stejne ja jezdim hodne tak za 2-3roky budou jiny a hlavne ze to nejsou zandy Činy, verim nasi znacce nez nejaky noname teda

jj ty mám :palec2: ,ale jsou docela drahý :feve:

Tak ja jsem je taky mohl mit za vynikajici cenu v tom rozmeru 205/45/16, mel jsem je ve 195/55/15 a od novoty a musis rict vyborne pneu, tak zkusime ted matadory :) a uvidime urcite napisu casem zkusenosti :)

za jakou cenu???by mě to zajímalo,měl jsem je taky přes známého

Ondro mas SZ :palec2: plus jeste dva dotazky nebo spis takove info ze shanim :)

Tome tak to je výborná cena,bych neváhal ;)

Kde je dneska Jiřík??že by tam měl nějakej pohovor... :prc:

Kde je dneska Jiřík??že by tam měl nějakej pohovor... :prc:

Ze by mluvil do mikrofonu :prc:lol no i Marek se dneska nejak neukazal :feve:

Ze by mluvil do mikrofonu :prc:lol no i Marek se dneska nejak neukazal :feve:

myslíš takhle?? :smich:

exhibicionista.jpg

čus bus .. nejak makam jak šroubek .)

čau,ale neblbni je teprve uterý..ať ti nějaká práce zůstane ještě lol

čau,ale neblbni je teprve uterý..ať ti nějaká práce zůstane ještě lol

koukam ty pises za dva .)

teď koukám... :kuk: asi chyba v matrixu lol

:)) no nesmis na to mysku tolik klikat .)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.