Listopad 10, 200915 r Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime
Listopad 10, 200915 r Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime nechodim no, a pro jaký si se rozhodl, ty Poli?
Listopad 10, 200915 r Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime jaký gumy koupíš?
Listopad 10, 200915 r nechodim no, a pro jaký si se rozhodl, ty Poli? Ano nakonec pro ty Poli http://skoda-auto.cz/cze/service/accessori...0000064%26p%3d2
Listopad 10, 200915 r jaký gumy koupíš? Ty kola budou obuty na novy Matadorech MP42 Elite2, delame primo pro vozy koncernu VW a snad primo pro skodovku (205/45/16)
Listopad 10, 200915 r Ty kola budou obuty na novy Matadorech MP42 Elite2, delame primo pro vozy koncernu VW a snad primo pro skodovku (205/45/16) hmm šel bych asi do jiný značky
Listopad 10, 200915 r a to kupuješ tady na foru? Myslím že je měl Remus ne? jj psal to Tom že je od něj bere
Listopad 10, 200915 r hmm šel bych asi do jiný značky jeste byla moznost Birudgestone Turanza ER300, ty jsem mel pred tim kdyz jsem mel fabku na 15" z FII model Antares a byli vynikajici ale na ty matadory jsem slysel docela dobre reference, tak je zkusime, stejne ja jezdim hodne tak za 2-3roky budou jiny a hlavne ze to nejsou zandy Činy, verim nasi znacce nez nejaky noname teda
Listopad 10, 200915 r a to kupuješ tady na foru? Myslím že je měl Remus ne? Ano jak pise Ondra beru je od Remuse, nikde jinde jsem je nevidel prodavat a tyto jsou minimalne pouzivany zanovni stav, ja prave kdyz na fabku kupuju vse nove, i ten predni naraznika proste vse od novoty tak jsem chtel i kola, to byla takova jedina vada na krase, ja si snazim fabku moc max udrzovat protoze vim ze mi jeste nekolik let bude muset slouzit
Listopad 10, 200915 r jeste byla moznost Birudgestone Turanza ER300, ty jsem mel pred tim kdyz jsem mel fabku na 15" z FII model Antares a byli vynikajici ale na ty matadory jsem slysel docela dobre reference, tak je zkusime, stejne ja jezdim hodne tak za 2-3roky budou jiny a hlavne ze to nejsou zandy Činy, verim nasi znacce nez nejaky noname teda jj ty mám ,ale jsou docela drahý
Listopad 10, 200915 r Tak ja jsem je taky mohl mit za vynikajici cenu v tom rozmeru 205/45/16, mel jsem je ve 195/55/15 a od novoty a musis rict vyborne pneu, tak zkusime ted matadory a uvidime urcite napisu casem zkusenosti
Listopad 10, 200915 r Kde je dneska Jiřík??že by tam měl nějakej pohovor... Ze by mluvil do mikrofonu no i Marek se dneska nejak neukazal
Listopad 10, 200915 r čus bus .. nejak makam jak šroubek .) čau,ale neblbni je teprve uterý..ať ti nějaká práce zůstane ještě
Listopad 10, 200915 r čus bus .. nejak makam jak šroubek .) čau,ale neblbni je teprve uterý..ať ti nějaká práce zůstane ještě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.