Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime :)

Vloženo
Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime :)

nechodim no, a pro jaký si se rozhodl, ty Poli?

Vloženo

jaký gumy koupíš?

Vloženo
hmm šel bych asi do jiný značky

jeste byla moznost Birudgestone Turanza ER300, ty jsem mel pred tim kdyz jsem mel fabku na 15" z FII model Antares a byli vynikajici ale na ty matadory jsem slysel docela dobre reference, tak je zkusime, stejne ja jezdim hodne tak za 2-3roky budou jiny a hlavne ze to nejsou zandy Činy, verim nasi znacce nez nejaky noname teda

Vloženo
a to kupuješ tady na foru? Myslím že je měl Remus ne?

Ano jak pise Ondra beru je od Remuse, nikde jinde jsem je nevidel prodavat a tyto jsou minimalne pouzivany zanovni stav, ja prave kdyz na fabku kupuju vse nove, i ten predni naraznika proste vse od novoty tak jsem chtel i kola, to byla takova jedina vada na krase, ja si snazim fabku moc max udrzovat protoze vim ze mi jeste nekolik let bude muset slouzit :palec2:

Vloženo
jeste byla moznost Birudgestone Turanza ER300, ty jsem mel pred tim kdyz jsem mel fabku na 15" z FII model Antares a byli vynikajici ale na ty matadory jsem slysel docela dobre reference, tak je zkusime, stejne ja jezdim hodne tak za 2-3roky budou jiny a hlavne ze to nejsou zandy Činy, verim nasi znacce nez nejaky noname teda

jj ty mám :palec2: ,ale jsou docela drahý :feve:

Vloženo

Tak ja jsem je taky mohl mit za vynikajici cenu v tom rozmeru 205/45/16, mel jsem je ve 195/55/15 a od novoty a musis rict vyborne pneu, tak zkusime ted matadory :) a uvidime urcite napisu casem zkusenosti :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...