Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 pořiď si kino domů a máš vystaráno to je taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime nechodim no, a pro jaký si se rozhodl, ty Poli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tak ani do skoly ted radsi nechodis a pekne to vylezis, no jinak o vikendu jedu pro kola, uz jsem se na 100% pro ty 16" rozhodl a budou s uplne novym pneu, ty kola jsou zanovni a tak budu mit na nekolik sezon klid a kola snad uz neresit , stejne zadny tjunink auto z toho delat nechci, jen takove hezke doplnky na to a ty pruziny Eibach a bude to, no kdyz se zadari mozna ze bude kozena rucka s chrom cudlikem a rs pedaly, tak uvidime jaký gumy koupíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 nechodim no, a pro jaký si se rozhodl, ty Poli? Ano nakonec pro ty Poli http://skoda-auto.cz/cze/service/accessori...0000064%26p%3d2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jaký gumy koupíš? Ty kola budou obuty na novy Matadorech MP42 Elite2, delame primo pro vozy koncernu VW a snad primo pro skodovku (205/45/16) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 a to kupuješ tady na foru? Myslím že je měl Remus ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ty kola budou obuty na novy Matadorech MP42 Elite2, delame primo pro vozy koncernu VW a snad primo pro skodovku (205/45/16) hmm šel bych asi do jiný značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 a to kupuješ tady na foru? Myslím že je měl Remus ne? jj psal to Tom že je od něj bere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 hmm šel bych asi do jiný značky jeste byla moznost Birudgestone Turanza ER300, ty jsem mel pred tim kdyz jsem mel fabku na 15" z FII model Antares a byli vynikajici ale na ty matadory jsem slysel docela dobre reference, tak je zkusime, stejne ja jezdim hodne tak za 2-3roky budou jiny a hlavne ze to nejsou zandy Činy, verim nasi znacce nez nejaky noname teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 a to kupuješ tady na foru? Myslím že je měl Remus ne? Ano jak pise Ondra beru je od Remuse, nikde jinde jsem je nevidel prodavat a tyto jsou minimalne pouzivany zanovni stav, ja prave kdyz na fabku kupuju vse nove, i ten predni naraznika proste vse od novoty tak jsem chtel i kola, to byla takova jedina vada na krase, ja si snazim fabku moc max udrzovat protoze vim ze mi jeste nekolik let bude muset slouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jeste byla moznost Birudgestone Turanza ER300, ty jsem mel pred tim kdyz jsem mel fabku na 15" z FII model Antares a byli vynikajici ale na ty matadory jsem slysel docela dobre reference, tak je zkusime, stejne ja jezdim hodne tak za 2-3roky budou jiny a hlavne ze to nejsou zandy Činy, verim nasi znacce nez nejaky noname teda jj ty mám ,ale jsou docela drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tak ja jsem je taky mohl mit za vynikajici cenu v tom rozmeru 205/45/16, mel jsem je ve 195/55/15 a od novoty a musis rict vyborne pneu, tak zkusime ted matadory a uvidime urcite napisu casem zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 za jakou cenu???by mě to zajímalo,měl jsem je taky přes známého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ondro mas SZ plus jeste dva dotazky nebo spis takove info ze shanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tome tak to je výborná cena,bych neváhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Kde je dneska Jiřík??že by tam měl nějakej pohovor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Kde je dneska Jiřík??že by tam měl nějakej pohovor... Ze by mluvil do mikrofonu no i Marek se dneska nejak neukazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ze by mluvil do mikrofonu no i Marek se dneska nejak neukazal myslíš takhle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 čus bus .. nejak makam jak šroubek .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 čus bus .. nejak makam jak šroubek .) čau,ale neblbni je teprve uterý..ať ti nějaká práce zůstane ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 čus bus .. nejak makam jak šroubek .) čau,ale neblbni je teprve uterý..ať ti nějaká práce zůstane ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 koukam ty pises za dva .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 teď koukám... asi chyba v matrixu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 ) no nesmis na to mysku tolik klikat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.