Listopad 10, 200915 r hele zítra jedu do toho hlavního města...tak ať tam máte hezky A jak se tu dlouho zdrzis?
Listopad 10, 200915 r Tw... tady uz tri dny chcije a je hnusne ... hele tak to by nešlo...rozehnat jak v Čině mraky přijede váženej host kuava néé
Listopad 10, 200915 r hele tak to by nešlo...rozehnat jak v Čině mraky přijede váženej host kuava néé No to je že budou aj slípky salutovat
Listopad 10, 200915 r A jak se tu dlouho zdrzis? no středa a čtvrtek až se vzbudím a vypadnu z hotelu asi
Listopad 10, 200915 r tak skoro,sem mu nechal i 6,-tringoš nechapu co tu delas .. ja bych se omluvil ze mi je spatne a mazal domu hrat .)
Listopad 10, 200915 r no středa a čtvrtek až se vzbudím a vypadnu z hotelu asi Ve ctvrtek je sraz v Hostivari jestli by jsi nedorazil, nebo i tak bychom se mohli na chvili nekde zcuknout kde se budes pohybovat
Listopad 10, 200915 r nechapu co tu delas .. ja bych se omluvil ze mi je spatne a mazal domu hrat .) no jelikož tu zítra apozítří nebudu tak to nejde...ale napadlo mě to už ráno
Listopad 10, 200915 r jdu na oběd,tak zatím tu moc nezlobte a nějaký pěkný prdelky sem Tak dobrou chut, jsem taky zvedavy co nam zdejsi jidelna prichystala
Listopad 10, 200915 r tak já si dal dneska Plněný papr.lusk, rajská om.,knedlík a musím říct že to bylo takřka jak domácí.....moc sem si pochutnal
Listopad 10, 200915 r No tak to je hlavni ze sis pochutnal a co jinak zaludecni problemy uz ustaly uplne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.