spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 hele zítra jedu do toho hlavního města...tak ať tam máte hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tw... tady uz tri dny chcije a je hnusne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 ) no nesmis na to mysku tolik klikat .) jsem zvyklej z COD4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Jirko,hádej co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 myslíš takhle?? No asi tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 hele zítra jedu do toho hlavního města...tak ať tam máte hezky A jak se tu dlouho zdrzis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tw... tady uz tri dny chcije a je hnusne ... hele tak to by nešlo...rozehnat jak v Čině mraky přijede váženej host kuava néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Jirko,hádej co?? Copak uz ho mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 hele tak to by nešlo...rozehnat jak v Čině mraky přijede váženej host kuava néé No to je že budou aj slípky salutovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 A jak se tu dlouho zdrzis? no středa a čtvrtek až se vzbudím a vypadnu z hotelu asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Copak uz ho mas? jj ráno mi to dovezl pošťák :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jj ráno mi to dovezl pošťák :palec2: Tak to si pošťáka vo radostí nééé ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 mrkni na toto,super video :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tak to si pošťáka vo radostí nééé ?? .) tak skoro,sem mu nechal i 6,-tringoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jdu na oběd,tak zatím tu moc nezlobte a nějaký pěkný prdelky sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak skoro,sem mu nechal i 6,-tringoš nechapu co tu delas .. ja bych se omluvil ze mi je spatne a mazal domu hrat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 no středa a čtvrtek až se vzbudím a vypadnu z hotelu asi Ve ctvrtek je sraz v Hostivari jestli by jsi nedorazil, nebo i tak bychom se mohli na chvili nekde zcuknout kde se budes pohybovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 nechapu co tu delas .. ja bych se omluvil ze mi je spatne a mazal domu hrat .) no jelikož tu zítra apozítří nebudu tak to nejde...ale napadlo mě to už ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jdu na oběd,tak zatím tu moc nezlobte a nějaký pěkný prdelky sem Tak dobrou chut, jsem taky zvedavy co nam zdejsi jidelna prichystala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jááá šopááčeeek k sváče Nesquik ..( brutal ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tak dneska byla svíčková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak jsem po o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 A co bylo v Brne k obedu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak já si dal dneska Plněný papr.lusk, rajská om.,knedlík a musím říct že to bylo takřka jak domácí.....moc sem si pochutnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 No tak to je hlavni ze sis pochutnal a co jinak zaludecni problemy uz ustaly uplne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.