spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 no úplně ne ,ale snad už to bude jen lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 no ještě to může být v Moto GP zajímavý http://moto.sport.cz/moto/motocykly/159333...bo-lorenzo.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 no úplně ne ,ale snad už to bude jen lepší nebuď posera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 nebuď posera a to doslova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 a to doslova nevim jestli to Jirka napsal umyslne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jooo umyslně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 nevim jestli to Jirka napsal umyslne hele nějakou dobu už ho znám...takže jasně že joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 hele nějakou dobu už ho znám...takže jasně že joo já nic já muzikant ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 já nic já muzikant ) To si trefil , vy muzikant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ve ctvrtek je sraz v Hostivari jestli by jsi nedorazil, nebo i tak bychom se mohli na chvili nekde zcuknout kde se budes pohybovat máme to tady http://www.falkensteiner.com/cs/hotel/prag...%20Hotel%20Prag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 já nic já muzikant ) jj bubeník..já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 máme to tadyhttp://www.falkensteiner.com/cs/hotel/prag...%20Hotel%20Prag Aha no jinak vypada to pekne a v kolik se vracis v ten ctvrtek ze by nejak ve ctvrtek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Jirko co to video,mazec docela,hlavně ta helikoptéra a ta broka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Aha no jinak vypada to pekne a v kolik se vracis v ten ctvrtek ze by nejak ve ctvrtek? Tome,jelikož nejdu svým autem ale jedu se známým tak budu vaázanej na něj,takže to vidím časově velice blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 no a co endame zetra obidek ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Jirko co to video,mazec docela,hlavně ta helikoptéra a ta broka video cool .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Tome,jelikož nejdu svým autem ale jedu se známým tak budu vaázanej na něj,takže to vidím časově velice blbě Aha tak asi pojedu do Zlina tak bych se stavil ja u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Aha tak asi pojedu do Zlina tak bych se stavil ja u tebe ok není problém,pak jen napiš kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 video cool .))) no čím dál víc jsem nadrženej...ať už je 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Nevite kdy ma vyjit DibaloIII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Nevite kdy ma vyjit DibaloIII? to je co ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 to je co ? .) :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 (editace) Jirko,Tom asi myslel Diablo III,má to vyjít tuším březen ,duben 2010 edit ¨tady to je potvrzený http://www.gameexpres.cz/hra-pro-pc-diablo...-cz-p-7806.html Editováno: 10. Listopad 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 (editace) :smich: me to bylo jasny ale ten radsi sem se zeptal Mohlo jít o nějakou úchylárnu .) Editováno: 10. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Mohlo jít o nějakou úchylárnu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.