baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jj to je můj new obleček musím uznat, že je fešnej lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 No nic chlapi mizim na florbal od peti hrajeme, tak se tu mejte a zas zitra čuss Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 musím uznat, že je fešnej lol a má velkou výhodu že když prší tak nezmokneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 a má velkou výhodu že když prší tak nezmokneš tj... to je žraco , že si tohle dáte do nákladů ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 pppppppppppppppppppppaaaaaaaaadaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 čuss Jirko a drž mi palce,za chvíli jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 valím taky,čuss a třeba večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 zrovna teď když přídu jo? Jsem byl odpojit baterku, takže je připravená na zimu tak se mějte, čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 si odpojil baterku?? nabíjíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 ne, odpojil jsem jí od nabíječky, už je nabitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 zajtra jedem tvou nebo mou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 nemám benzít a destilovanou vodu do baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 ne, odpojil jsem jí od nabíječky, už je nabitá copak bagříku ..baterka zlobila..nebo jen prevence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 baris si vařil kafe na baterce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 jen prevence Marečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 prevence musí být...tam v tom vašem zapadákově asi musí bejt zimy co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 prevence musí být...tam v tom vašem zapadákově asi musí bejt zimy co né taková jeko u tebe v rusku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tady to zvládá každé moje auto zcela v pohodě......od š 120 přes peugeota a FI a teď projde křesten i FII.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak tady jsme taky problém neměli, ale tak prevence, když jsem jí měřil, tak byla na 75%, tak jsem jí dobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 (editace) a jak jí máš dlouho? Editováno: 10. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 před rokem a třičtvrtě jsem fábku koupil a už tam byla, tak nevím, asi to bude někde v papírech, ale hledat se mi to nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 takže asi původní....já na FI měl 5 let baterku a nikdy jedinej problém.....ale je fakt že parkuju v noci v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 tak je to rok výroby 08/2001, tak původní už asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 ale nejnovější už taky není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 to taky ne, asi už má taky něco zasebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.