boubela Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 to bude v poho, ta tvoje naleštěná zrzka, v noci v garáži, přes den v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 teď jo no, když jsem nemocnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boubela Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 (editace) Editováno: 10. Listopad 2009, autor: boubela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Dobre rano vsem v polovine tydne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 ahoj Tome, jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 bre jitro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Libore dneska silene moc prace od rano se hrabu ve smlouvach,a le tak aspon ze to jde od ruky a co ty jak ti ji? Bre jitro Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Ahoj Jirko No Tome, to ti nezávidím. U mě se to už zlepšuje, ale stále mluvím, jak když mám na nose kolíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Tady klid .. tak delam to co mi jde nejlip .) nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 panové musim uznat že sem v tom hodně dobrej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 A v cemapak Jirko? Jinak dorazis zitra do Hostiku na sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Ahoj Jirko No Tome, to ti nezávidím. U mě se to už zlepšuje, ale stále mluvím, jak když mám na nose kolíček No tak uz to mam hotovy, snad se to bude sefovi libit jinak me ceka predelavani a to budu neprijemnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 A v cemapak Jirko? Jinak dorazis zitra do Hostiku na sraz? Uvidim ... jesste sem nekoukal ... asi to nedopadne ... V cempak - no preci v nicnedelani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 No tak uz to mam hotovy, snad se to bude sefovi libit jinak me ceka predelavani a to budu neprijemnej tak snad to máš dobře a nebudeš to muset předělávat, a když, tak vysvětli stručně šéfovi, ať si to předělá sám Jinak teď se tu stavoval boubela, a vytáhl mě, chudáka nemocnýho ven, abych mu vyměnil chrom. čudlíky ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Tak co delate borci?ja jsem prisle z obeda a na tu bidu tady se jim to dneska povedlo, no jinak sef jeste neprisel tak jsem v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 já teď zrovna na oběd jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 A jak to dopadlo s tema kolickama ve dverich a odkud je boubela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 tak kolíčky byly nasazený během chvilky, jak jsem to dělal už podruhý, tak to šlo samo. Je z mikulášovic, takže 3km odemě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 No tak to je taky kousek Tak sef prisel a nic nerikal tak to vypada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 ahoj chlapci.. tak jsem zpátky z oslav ... omrzlej a pokousanej od ledních medvědů nejsem,takže se můžu vesele pomazlikovat s tim červenym pacholkem, co tu na mě týden čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Ahoj chlape, tak jak bylo a lyzovani taky problehlo?Tak hlavne ze jsi dorazil v pohode a cim jste tam jeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Ahoj chlape, tak jak bylo a lyzovani taky problehlo?Tak hlavne ze jsi dorazil v pohode a cim jste tam jeli? na lyže je brzo ... jeli jsme tranzitem ... hodim foto jak jsme tam dřely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 I na alpy je jeste brzo?ono asi zalezi do jaky oblasti vid, no tak urcite nahod at se clovek trosku zasni a pak se probudi zpet do reality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 I na alpy je jeste brzo?ono asi zalezi do jaky oblasti vid, no tak urcite nahod at se clovek trosku zasni a pak se probudi zpet do reality Mno jak kde.. fotky jsou mix ze zimy,když jsem tam začal jezdit pomáhat tátovi stavět hospodu a letošek jak je to dokončený .. a pár záběrů z lyží na svahu :smich: Ten tranzit je vydržel i dovču v 8 lidech do itálie ,což se divim :smich: fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 zdar bejci zrovna sem dneska potkal 2x fabky s Ae svetlama u nas v Jablonci vypadalo to vcelkku pekne, tipoval bych na cleny fora :-) sv.modra a stribrna myslim :-D jak se jinak vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.