spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 ne lži mi to mě zajímá )) Jasně že pravdu ( je super vid ) No tak teda ti to řeknu na rovinu.....je to mega mrdáááááááááááááááááá :prc: :prc: :prc: :prc: ze začátku trošku problém vyznat se v mapách a nepříteli,ale po nějaké hodince už v poho. Dnes budu mít večer už 60lvl ....pařím jak o život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Kde jste,už je dávno po obědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj Ondro tak jak jdou ksefty dneska se obed u nas povedl kureci maso v kruspe a brambor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Tome celý dopoledne vopruz,nešla elektrika takže nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 jinak já dnes měl pikantní maso s hranulama...docela dobrý to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 ahoj všem Tak jsem se taky na vás přišel podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Tome celý dopoledne vopruz,nešla elektrika takže nic moc To nezachranej ani UPSky vid no tak to je pekne naprd to nemuzes na net lidi nemuzou platit jen cash a stejne jim nedas ucet protoze nejede kasa vid, to je blbi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 jinak já dnes měl pikantní maso s hranulama...docela dobrý to bylo Hmmmmmmm tak to byla basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 dneska sem se pustil se znamym do instalace Jablotronu do fabinky docela fuska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj Libore kde jsi cely den byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Koukám, že jste si dnes všichni pěkně nacpali pupky Já měl klobásy s bramborovou kaší, celkem dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 dneska sem se pustil se znamym do instalace Jablotronu do fabinky docela fuska Jj to verim ze asi nic moc jak to neni origo vid Kamarad kdyz privezl moji Fabku, tak mela jen origo central na klic, tak se tam dodelala dalka s alarmem i prostorovym a pohoda, myslim ze za to to stoji a jak jste pokrocili nebo uz je hotovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj Libore kde jsi cely den byl? Ahoj Tome, no ráno jsem si trochu přispal, pak se stavil u kámoše, u kámošky, pak byl čas oběda a cesta domu a teď jsem tu s vámi v hospě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Koukám, že jste si dnes všichni pěkně nacpali pupky Já měl klobásy s bramborovou kaší, celkem dobrý JJ kdyz uz je clovek v praci porad pod tlakem tak si musi nejak spravit chut a zdravi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 zdravim ahoj všem Tak jsem se taky na vás přišel podívat nazdar klucíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 dneska sem se pustil se znamym do instalace Jablotronu do fabinky docela fuska tj, asi docela pakárna s tim , ale zas to teď bude pohodlnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj Tome, no ráno jsem si trochu přispal, pak se stavil u kámoše, u kámošky, pak byl čas oběda a cesta domu a teď jsem tu s vámi v hospě A dostala kamoska aspon porad co proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 JJ kdyz uz je clovek v praci porad pod tlakem tak si musi nejak spravit chut a zdravi :D přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 dneska sem se pustil se znamym do instalace Jablotronu do fabinky docela fuska alarm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) nazdar klucíííí nazdar Ondro, četl jsem, že sis dnešní dopoledne moc užil co Editováno: 19. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 No ja uz za chvili letim z prace a cvicit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Jj to verim ze asi nic moc jak to neni origo vid Kamarad kdyz privezl moji Fabku, tak mela jen origo central na klic, tak se tam dodelala dalka s alarmem i prostorovym a pohoda, myslim ze za to to stoji a jak jste pokrocili nebo uz je hotovo? nn byl tam origo central na klic pridavame tam dalkovy ovladani s alarmem presneji CA-320 ale je to fuska ja to mu nerozumim vubec takze se jen chodim divat a obcas nejak vypomuzu, on je autoeletrikar ale delal to jen parkrat uz to skoro bude ale delase to od rana, nejhorsi ty plasty a sloupky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 A dostala kamoska aspon porad co proto počkej 'Tome,Libor psal že prvně u kámoše byl a až pak u kámošky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 nazdar Ondro, četl jsem, že sis dnešní dopoledne moc užil co woe ani nemluv,tma ticho a nuda...no hnussssssssssssssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.