Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ne lži mi to mě zajímá :))) Jasně že pravdu ( je super vid :))

No tak teda ti to řeknu na rovinu.....je to mega mrdáááááááááááááááááá :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc: :prc::palec2:

ze začátku trošku problém vyznat se v mapách a nepříteli,ale po nějaké hodince už v poho.

Dnes budu mít večer už 60lvl ;) ....pařím jak o život

Kde jste,už je dávno po obědě :aggressive:

Ahoj Ondro tak jak jdou ksefty :) dneska se obed u nas povedl kureci maso v kruspe a brambor :)

Tome celý dopoledne vopruz,nešla elektrika takže nic moc

jinak já dnes měl pikantní maso s hranulama...docela dobrý to bylo

zdravim :)

ahoj všem :) Tak jsem se taky na vás přišel podívat

Tome celý dopoledne vopruz,nešla elektrika takže nic moc

To nezachranej ani UPSky vid :( no tak to je pekne naprd to nemuzes na net lidi nemuzou platit jen cash a stejne jim nedas ucet protoze nejede kasa vid, to je blbi :(

jinak já dnes měl pikantní maso s hranulama...docela dobrý to bylo

Hmmmmmmm tak to byla basta :)

dneska sem se pustil se znamym do instalace Jablotronu do fabinky docela fuska :feve:

Ahoj Libore kde jsi cely den byl?

Koukám, že jste si dnes všichni pěkně nacpali pupky :smich: Já měl klobásy s bramborovou kaší, celkem dobrý :palec2:

dneska sem se pustil se znamym do instalace Jablotronu do fabinky docela fuska :feve:

Jj to verim ze asi nic moc jak to neni origo vid :( Kamarad kdyz privezl moji Fabku, tak mela jen origo central na klic, tak se tam dodelala dalka s alarmem i prostorovym a pohoda, myslim ze za to to stoji :) a jak jste pokrocili nebo uz je hotovo?

Ahoj Libore kde jsi cely den byl?

Ahoj Tome, no ráno jsem si trochu přispal, pak se stavil u kámoše, u kámošky, pak byl čas oběda a cesta domu a teď jsem tu s vámi v hospě :D

Koukám, že jste si dnes všichni pěkně nacpali pupky :smich: Já měl klobásy s bramborovou kaší, celkem dobrý :palec2:

JJ kdyz uz je clovek v praci porad pod tlakem tak si musi nejak spravit chut a zdravi :D:D lol

zdravim :)
ahoj všem :) Tak jsem se taky na vás přišel podívat

nazdar klucíííí

tj, asi docela pakárna s tim :feve:, ale zas to teď bude pohodlnější ;)

Ahoj Tome, no ráno jsem si trochu přispal, pak se stavil u kámoše, u kámošky, pak byl čas oběda a cesta domu a teď jsem tu s vámi v hospě :D

A dostala kamoska aspon porad co proto lol:)

JJ kdyz uz je clovek v praci porad pod tlakem tak si musi nejak spravit chut a zdravi :D:D lol

přesně tak :)

alarm??

nazdar klucíííí

nazdar Ondro, četl jsem, že sis dnešní dopoledne moc užil co :smich:

Upraveno od baris

No ja uz za chvili letim z prace a cvicit

Jj to verim ze asi nic moc jak to neni origo vid :( Kamarad kdyz privezl moji Fabku, tak mela jen origo central na klic, tak se tam dodelala dalka s alarmem i prostorovym a pohoda, myslim ze za to to stoji :) a jak jste pokrocili nebo uz je hotovo?

nn byl tam origo central na klic pridavame tam dalkovy ovladani s alarmem presneji CA-320 ale je to fuska ja to mu nerozumim vubec takze se jen chodim divat a obcas nejak vypomuzu, on je autoeletrikar ale delal to jen parkrat uz to skoro bude ale delase to od rana, nejhorsi ty plasty a sloupky :feve:

A dostala kamoska aspon porad co proto lol:)

počkej 'Tome,Libor psal že prvně u kámoše byl :prc: a až pak u kámošky :smich: :smich:

nazdar Ondro, četl jsem, že sis dnešní dopoledne moc užil co :smich:

woe ani nemluv,tma ticho a nuda...no hnussssssssssssssss

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.