spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Jo málem bych se zapoměl pochlubit,koupil jsem od danyho8 člena fora,volant na džundu páč mě se na levé straně rozdrolil,takže teď mám volant OI před face komplet v perfektním stavu,co myslíte je prodejnej a za kolik chtěl bych ho totiž vyměnit za origo volant z FI,je tu jeden za 1700kč naprodej tak co má ten z OI aspoň takovou cenu. cena se pohybuje většinou 1500,až2000,-cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 .)ú)) reagoval si na ten MP system ?? jj někde sem ti odepsal,ale je to fakt pecka Jirko :prc: ze začátku trošku míň přehledný,ale jak odehraješ pár hodin tak už pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 když mě ho přinese až ježíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 i s new pc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jinak jede to pře steam měl jsem z toho strach a je to v poho,jedu na full 1920x1080 takže asi new pc teď řešit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 novej pc asi nedovalí škrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ten tvoj avatar ma asi zabije:D sedim v robote a ta zenska sa tu stale pretriasa!!! :D:D provokacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ) Ondro mel bys tam dalt delsi film at maj kuci co delat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ten tvoj avatar ma asi zabije:D sedim v robote a ta zenska sa tu stale pretriasa!!! :D:D provokacia to víš ...kamarádka moje :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ) Ondro mel bys tam dalt delsi film at maj kuci co delat .) to by každej čuměl jen na ten avatar a nic by sem nenapsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 no vono nas to zachvilku prestane bavit )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak za hodinku uz domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 je mi to jasný,dáme pak aktualizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 prestane bavit, neprestane bavit...skus sa na to nepozret...NEDA SA!!! to musia byt minimalne 6tky!!!! BOŽE!!!! ( . ) ( . ) rááááj na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 No včera jsem udělal 62lvl...... Jinak spousta novejch zbraní,vylepšní a udělátek...budeš překvapenej jak si s tím jde pohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak za hodinku uz domu jak to???to se někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 prestane bavit, neprestane bavit...skus sa na to nepozret...NEDA SA!!! to musia byt minimalne 6tky!!!! BOŽE!!!! ( . ) ( . )rááááj na zemi vypadá to klucí že tu máme dalšího mlsouna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Fajnšmekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 (editace) No dejve .. jako nove prichozi musis ohodnotit 50 ukazek na http://www.ratemypoo.com je to místní hospodská tradice .) Editováno: 20. Listopad 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 No dejve .. jako nove prichozi musis ohodnotit 50 ukazek na http://www.ratemypoo.comje to místní hospodská tradice .) jj je to ve stanovách zdejších členů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak tak ... a kázeň musí být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 kam zmizel zdejší nejlepší hodnotiltel Libor?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak se panove loucim tak zitra dneska je zkracena doba potrebuju toho jeste nejak pozarizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 čau Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 nevim .. nejak se tu vylidnilo kdyz doslo na povinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.