Listopad 20, 200915 r Jo málem bych se zapoměl pochlubit,koupil jsem od danyho8 člena fora,volant na džundu páč mě se na levé straně rozdrolil,takže teď mám volant OI před face komplet v perfektním stavu,co myslíte je prodejnej a za kolik chtěl bych ho totiž vyměnit za origo volant z FI,je tu jeden za 1700kč naprodej tak co má ten z OI aspoň takovou cenu. cena se pohybuje většinou 1500,až2000,-cca
Listopad 20, 200915 r .)ú)) reagoval si na ten MP system ?? jj někde sem ti odepsal,ale je to fakt pecka Jirko :prc: ze začátku trošku míň přehledný,ale jak odehraješ pár hodin tak už pohodička
Listopad 20, 200915 r jinak jede to pře steam měl jsem z toho strach a je to v poho,jedu na full 1920x1080 takže asi new pc teď řešit nebudu
Listopad 20, 200915 r ten tvoj avatar ma asi zabije:D sedim v robote a ta zenska sa tu stale pretriasa!!! :D:D provokacia
Listopad 20, 200915 r ten tvoj avatar ma asi zabije:D sedim v robote a ta zenska sa tu stale pretriasa!!! :D:D provokacia to víš ...kamarádka moje :smich:
Listopad 20, 200915 r ) Ondro mel bys tam dalt delsi film at maj kuci co delat .) to by každej čuměl jen na ten avatar a nic by sem nenapsal
Listopad 20, 200915 r prestane bavit, neprestane bavit...skus sa na to nepozret...NEDA SA!!! to musia byt minimalne 6tky!!!! BOŽE!!!! ( . ) ( . ) rááááj na zemi
Listopad 20, 200915 r No včera jsem udělal 62lvl...... Jinak spousta novejch zbraní,vylepšní a udělátek...budeš překvapenej jak si s tím jde pohrát
Listopad 20, 200915 r prestane bavit, neprestane bavit...skus sa na to nepozret...NEDA SA!!! to musia byt minimalne 6tky!!!! BOŽE!!!! ( . ) ( . )rááááj na zemi vypadá to klucí že tu máme dalšího mlsouna
Listopad 20, 200915 r No dejve .. jako nove prichozi musis ohodnotit 50 ukazek na http://www.ratemypoo.com je to místní hospodská tradice .) Upraveno Listopad 20, 200915 r od Evers
Listopad 20, 200915 r No dejve .. jako nove prichozi musis ohodnotit 50 ukazek na http://www.ratemypoo.comje to místní hospodská tradice .) jj je to ve stanovách zdejších členů
Listopad 20, 200915 r Tak se panove loucim tak zitra dneska je zkracena doba potrebuju toho jeste nejak pozarizovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.