spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jdu na oběd,doufám že tuněkdo pak ještě bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 já do 14h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 kam zmizel zdejší nejlepší hodnotiltel Libor?? už jsem tu a hle, nový člen, tak rychle hodnotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 a jéje už je tu...to já radši mizím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 neboj Marku, za chvilku zas jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak padej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jakto že mě nikdo neupozornil na toto pravidlo? .. mno takže mam ohodnoceno :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ještě chvíli tě budu otravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 (editace) mazej se učit študáku a nezavadzaj mezi dospělejma co maj školu už za sebou Editováno: 20. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 já už mám po škole za chvíli jedu na výlet pro dárek do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak jsem po obědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 copak? něco hnusnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 copak bylo za hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jakto že mě nikdo neupozornil na toto pravidlo? .. mno takže mam ohodnoceno :smich: minimum je 50 fotek....maximum na chuti uživatele :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 copak? něco hnusnýho? copak bylo za hnus tak kam chodím já na oběd hnusně nevaří,né že by to bylo pokaždý eňoňůňo ale blivajz to nikdy není. dnes byla čočková polívka a pečené vepřové masíčka s bramborovou kaší...takové obyč.jídlo ale dobře uvařeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 to bude u tebe po čočce naprdíno já budu mít knedlo-vepřo-zelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak co ten agresivní smile? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak já se loučím, mějte se A ty Marku si můžeš oddychnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak co ten agresivní smile? co myslíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak jsem po obědě aha sem se nějak uklikl mělo tam být toto ..je to hned vedle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak já se loučím, mějte se A ty Marku si můžeš oddychnout KONEČNĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak já se loučím, mějte se A ty Marku si můžeš oddychnout čauec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 to tady zase zůstanu asi sám....Máro ty taky za chvíli jdeš,Jirka taky nikde tady zůstanu jak Kevin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jj je to ve stanovách zdejších členů ou ou ou este som v praci cize som to len otvoril a v momente zavrel to si necham na neskor ...aaa to myslite vazne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Nebuď slaboch .. to dáš .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.