Listopad 20, 200915 r kam zmizel zdejší nejlepší hodnotiltel Libor?? už jsem tu a hle, nový člen, tak rychle hodnotit
Listopad 20, 200915 r jakto že mě nikdo neupozornil na toto pravidlo? .. mno takže mam ohodnoceno :smich:
Listopad 20, 200915 r Autor mazej se učit študáku a nezavadzaj mezi dospělejma co maj školu už za sebou Upraveno Listopad 20, 200915 r od Marek
Listopad 20, 200915 r jakto že mě nikdo neupozornil na toto pravidlo? .. mno takže mam ohodnoceno :smich: minimum je 50 fotek....maximum na chuti uživatele :smich:
Listopad 20, 200915 r copak? něco hnusnýho? copak bylo za hnus tak kam chodím já na oběd hnusně nevaří,né že by to bylo pokaždý eňoňůňo ale blivajz to nikdy není. dnes byla čočková polívka a pečené vepřové masíčka s bramborovou kaší...takové obyč.jídlo ale dobře uvařeno
Listopad 20, 200915 r tak jsem po obědě aha sem se nějak uklikl mělo tam být toto ..je to hned vedle sebe
Listopad 20, 200915 r to tady zase zůstanu asi sám....Máro ty taky za chvíli jdeš,Jirka taky nikde tady zůstanu jak Kevin
Listopad 20, 200915 r jj je to ve stanovách zdejších členů ou ou ou este som v praci cize som to len otvoril a v momente zavrel to si necham na neskor ...aaa to myslite vazne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.