spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ou ou ou este som v praci cize som to len otvoril a v momente zavrel to si necham na neskor ...aaa to myslite vazne? smrtelně vážně a k tomu musíš dle tvého úsudku nejlepší fotku zde umístit abychom mohli zhodnotit tvů vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 potom potom, fakt bo v robote by si o mne mysleli svoje, i ked uz aj tak maju svoju mienku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Já to hodnotil se šéfem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 potom potom, fakt bo v robote by si o mne mysleli svoje, i ked uz aj tak maju svoju mienku... ještě mě napadlo že můžeš svolat v práci poradu a společně hodnotit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Já to hodnotil se šéfem no panečku .....z tohoto si vemte příklad :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jojo , všech zmrďochů pan táááta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 hele Davide hraješ hry online nějaký?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 hele Davide hraješ hry online nějaký?? Omfg to zas bude mára nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jojo , všech zmrďochů pan táááta hele toto by sis mohl dát místo svačináře :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Omfg to zas bude mára nasranej jj ale jen trošku beztak už Mára sedí u noťasu a paří MW2 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 já myslim že spíš WOWko nebo nejakou takovou umělotinu ú) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 hele toto by sis mohl dát místo svačináře :smich: Tak až se stanďour objeví .. tak mu řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak až se stanďour objeví .. tak mu řeknu jj mě se to moc líbí :palec2: budu si muset asi taky nějakou vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 já myslim že spíš WOWko nebo nejakou takovou umělotinu ú) jak se nabažím MW2 tak zkusím to co mi včera Azraizel nabízel arma2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 ) To bylo tak jednou kdyz sme kalili s kapelou .) tak sem trochu vykradl naseho kytaraka .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 counter strike drtim z casu na cas... ale to je asi tak vsetko...to ma stale este drzi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 counter strike drtim z casu na cas... ale to je asi tak vsetko...to ma stale este drzi:D Tak to seš klassik ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 to jak z tej reklamy na tu kavu, som proste klasik.... co ti poviem vyrastal som na tom....keby viem radsej setrim na 1,9tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak to seš klassik ) to je a hlavně po ránu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 jaaaaj uz nech su styri....tu umrem od nudy v robote...idem si umyt fabču???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 to máš dobrou práci teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Kua taky sem premejslel ze bych to dneska aspon wapkou sjel zasrany to je jak cíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Dejve tak to gratuluju , ja taky pi*u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Kua taky sem premejslel ze bych to dneska aspon wapkou sjel zasrany to je jak cíp tak to já se musím pochlubit,mě se auto leskne jak psí kulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 tak letím domů,čuss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.