Listopad 20, 200915 r ou ou ou este som v praci cize som to len otvoril a v momente zavrel to si necham na neskor ...aaa to myslite vazne? smrtelně vážně a k tomu musíš dle tvého úsudku nejlepší fotku zde umístit abychom mohli zhodnotit tvů vkus
Listopad 20, 200915 r potom potom, fakt bo v robote by si o mne mysleli svoje, i ked uz aj tak maju svoju mienku...
Listopad 20, 200915 r potom potom, fakt bo v robote by si o mne mysleli svoje, i ked uz aj tak maju svoju mienku... ještě mě napadlo že můžeš svolat v práci poradu a společně hodnotit :smich:
Listopad 20, 200915 r jojo , všech zmrďochů pan táááta hele toto by sis mohl dát místo svačináře :smich:
Listopad 20, 200915 r Omfg to zas bude mára nasranej jj ale jen trošku beztak už Mára sedí u noťasu a paří MW2 :smich:
Listopad 20, 200915 r hele toto by sis mohl dát místo svačináře :smich: Tak až se stanďour objeví .. tak mu řeknu
Listopad 20, 200915 r Tak až se stanďour objeví .. tak mu řeknu jj mě se to moc líbí :palec2: budu si muset asi taky nějakou vymyslet
Listopad 20, 200915 r já myslim že spíš WOWko nebo nejakou takovou umělotinu ú) jak se nabažím MW2 tak zkusím to co mi včera Azraizel nabízel arma2
Listopad 20, 200915 r ) To bylo tak jednou kdyz sme kalili s kapelou .) tak sem trochu vykradl naseho kytaraka .-)
Listopad 20, 200915 r counter strike drtim z casu na cas... ale to je asi tak vsetko...to ma stale este drzi:D
Listopad 20, 200915 r counter strike drtim z casu na cas... ale to je asi tak vsetko...to ma stale este drzi:D Tak to seš klassik )
Listopad 20, 200915 r to jak z tej reklamy na tu kavu, som proste klasik.... co ti poviem vyrastal som na tom....keby viem radsej setrim na 1,9tdi
Listopad 20, 200915 r Kua taky sem premejslel ze bych to dneska aspon wapkou sjel zasrany to je jak cíp
Listopad 20, 200915 r Kua taky sem premejslel ze bych to dneska aspon wapkou sjel zasrany to je jak cíp tak to já se musím pochlubit,mě se auto leskne jak psí kulky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.