Listopad 23, 200915 r Chlapy zatim jen tak orientacne za kolik bych mohl prodat fabku pripadne zda by nekdo chtel nebo vedel o nekom premyslim ze bych se pustil do tatovi octavky, mam nejake roupy asi a asi uz vymyslim blbosti
Listopad 23, 200915 r Autor Chlapy zatim jen tak orientacne za kolik bych mohl prodat fabku pripadne zda by nekdo chtel nebo vedel o nekom premyslim ze bych se pustil do tatovi octavky, mam nejake roupy asi a asi uz vymyslim blbosti na roupy je nejlepší se oženit...to Tě přejdou všechny roupy
Listopad 23, 200915 r Fabku tu Tvojí? Počítej 110 000 - 130 000 víc ne... JJ 120-130 by byla i moje predstava vic bych si ani nedovolil rict mam soudnost
Listopad 23, 200915 r turci mě nezajímají..výmluvy.....uklizečka Ti dělala dobře co No fuj tak to opravdu ne
Listopad 23, 200915 r na roupy je nejlepší se oženit...to Tě přejdou všechny roupy Jee jen to jste ne, no dneska jde herecka k doktorce tak uvidime no
Listopad 23, 200915 r Chlapy zatim jen tak orientacne za kolik bych mohl prodat fabku pripadne zda by nekdo chtel nebo vedel o nekom premyslim ze bych se pustil do tatovi octavky, mam nejake roupy asi a asi uz vymyslim blbosti octavku? no to jsem tedy vzvědav:)....přeji uspěsný prodej fabky:)
Listopad 23, 200915 r Me je fabky hrozne lito asi ji nikam neposlu a v grazi mi tam ted lezi ty novy POLI s novym pneu, ja uz jsem tak na ni zvykli ze asi nepujde bylo by mi ji lito Upraveno Listopad 23, 200915 r od Tomas86
Listopad 23, 200915 r Autor Jee jen to jste ne, no dneska jde herecka k doktorce tak uvidime no copak je nemocná
Listopad 23, 200915 r Autor jo asi jo....ale dneska to rozsekne .....dojde si pro papíry na svatbu a bude to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.