Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) nic jen tě nemám rád........ Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 joooo to je od tebe milé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 dobre ranko....zas tento spoteny pracovny tyzden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ja uz jsem se docela tesil do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 joooo to je od tebe milé že jo..já věděl že Ti udělám radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Chlapy zatim jen tak orientacne za kolik bych mohl prodat fabku pripadne zda by nekdo chtel nebo vedel o nekom premyslim ze bych se pustil do tatovi octavky, mam nejake roupy asi a asi uz vymyslim blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Fabku tu Tvojí? Počítej 110 000 - 130 000 víc ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Chlapy zatim jen tak orientacne za kolik bych mohl prodat fabku pripadne zda by nekdo chtel nebo vedel o nekom premyslim ze bych se pustil do tatovi octavky, mam nejake roupy asi a asi uz vymyslim blbosti na roupy je nejlepší se oženit...to Tě přejdou všechny roupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) proč nejsi na ICQ... tomasi Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Uz tam jsem bratre, meli jsme nejaky problem v Turecku, a uz jsem online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 turci mě nezajímají..výmluvy.....uklizečka Ti dělala dobře co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 KONEČNĚ PONDĚLÍ A PRACOVNÍ TÝDEN..... nějakej vtipnej Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Fabku tu Tvojí? Počítej 110 000 - 130 000 víc ne... JJ 120-130 by byla i moje predstava vic bych si ani nedovolil rict mam soudnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 na roupy je nejlepší se oženit...to Tě přejdou všechny roupy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 turci mě nezajímají..výmluvy.....uklizečka Ti dělala dobře co No fuj tak to opravdu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 na roupy je nejlepší se oženit...to Tě přejdou všechny roupy Jee jen to jste ne, no dneska jde herecka k doktorce tak uvidime no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Chlapy zatim jen tak orientacne za kolik bych mohl prodat fabku pripadne zda by nekdo chtel nebo vedel o nekom premyslim ze bych se pustil do tatovi octavky, mam nejake roupy asi a asi uz vymyslim blbosti octavku? no to jsem tedy vzvědav:)....přeji uspěsný prodej fabky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) Me je fabky hrozne lito asi ji nikam neposlu a v grazi mi tam ted lezi ty novy POLI s novym pneu, ja uz jsem tak na ni zvykli ze asi nepujde bylo by mi ji lito Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Jee jen to jste ne, no dneska jde herecka k doktorce tak uvidime no copak je nemocná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ale Maro ty vis lol no uvidime treba ta svatba kdo vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 a dobře ti tak, když neumíš pohlídat zip na kalhotech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 copak je nemocná třeba je těhotná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 to se neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 tak jedinej kdo to neví je asi zatím Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 jo asi jo....ale dneska to rozsekne .....dojde si pro papíry na svatbu a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.