Listopad 23, 200915 r Tak to da rozum ze vas pozvu, no jinak jestli je tehotna nevim ani ona sama, testy ty z lekarny dopadly prapodivne tak proste at je to potvrezene od doktorky at uz to dopadne jak to dopadne preci se z toho nepo**** :D
Listopad 23, 200915 r no já myslím že určo,první dítě se musí pořádně oslavit Priznam ze to by bylo druhe poslu foto s moji dcerkou ale foto je rok a pul stare
Listopad 23, 200915 r Tý woé Ty jsi tlama :) ...ale holka se povedla To jsem byl blbe ucesan ted je to trosku lepsi ale radsi sem nebudu davat foto jeste byste me chteli lol JJ mala se povedla to je asi jedno z mala udalosti veci a vubec vseho na co jsem ve svem zivote hrdi a stastny
Listopad 23, 200915 r Autor jak na tebe můžou letět ženský .....se divím..a nepiš že máš dělo v gatích :)
Listopad 23, 200915 r jak na tebe můžou letět ženský .....se divím..a nepiš že máš dělo v gatích :) Tak o mem prirozeni jsme si uz psali preci :D no jinak nevim taky asi jsem jejich typ, ale nerikam ze na me leti, jsem takovy normalni, ale uz vypadam trosku jinak Upraveno Listopad 23, 200915 r od Tomas86
Listopad 23, 200915 r jo mě jsi psal že jsi modrokej blonďák....ten se poděl kam ? Ja jsem rikal jen ze modrooky, blondata je pritelkyne
Listopad 23, 200915 r Jinak da se rict ze moje aktual foto z leta i kdyz ted jsem trosku pribral diky cviceni na fotce 75kg vcera jsem mel 80kg A vubec mohli bychom sem dat svoje fotky at vime kdo jsme ne
Listopad 23, 200915 r Aha tak to se omlouvam dobre pohledam no jinak jj fousky byli tri dny jsem se neholil myslim :D
Listopad 23, 200915 r Autor to téma zakládal Romariooo ...a mě se to nechce hledat Upraveno Listopad 23, 200915 r od Marek
Listopad 23, 200915 r Me taky ale pohledam o polednim klidu az prijedeme z obeda dneska mame gulasek to tady umi dobre
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.