Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 co myslíš Ondro..pozve nás ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no já myslím že určo,první dítě se musí pořádně oslavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tak to da rozum ze vas pozvu, no jinak jestli je tehotna nevim ani ona sama, testy ty z lekarny dopadly prapodivne tak proste at je to potvrezene od doktorky at uz to dopadne jak to dopadne preci se z toho nepo**** :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no já myslím že určo,první dítě se musí pořádně oslavit Priznam ze to by bylo druhe poslu foto s moji dcerkou ale foto je rok a pul stare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tak dítě jo, ale myslíš že Tomas bude mít dítě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 A co bych mel asi mit, psa lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tý woé Ty jsi tlama :) ...ale holka se povedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 A co bych mel asi mit, psa no u Tebe jeden neví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tý woé Ty jsi tlama :) ...ale holka se povedla To jsem byl blbe ucesan ted je to trosku lepsi ale radsi sem nebudu davat foto jeste byste me chteli lol JJ mala se povedla to je asi jedno z mala udalosti veci a vubec vseho na co jsem ve svem zivote hrdi a stastny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 jak na tebe můžou letět ženský .....se divím..a nepiš že máš dělo v gatích :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 jo mě jsi psal že jsi modrokej blonďák....ten se poděl kam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) jak na tebe můžou letět ženský .....se divím..a nepiš že máš dělo v gatích :) Tak o mem prirozeni jsme si uz psali preci :D no jinak nevim taky asi jsem jejich typ, ale nerikam ze na me leti, jsem takovy normalni, ale uz vypadam trosku jinak Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Tomas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 jo mě jsi psal že jsi modrokej blonďák....ten se poděl kam ? Ja jsem rikal jen ze modrooky, blondata je pritelkyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Jinak da se rict ze moje aktual foto z leta i kdyz ted jsem trosku pribral diky cviceni na fotce 75kg vcera jsem mel 80kg A vubec mohli bychom sem dat svoje fotky at vime kdo jsme ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 tome na to tu bylo téma...osobní fotečky lidí..pohledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 hezkýýý Tomas má i fousky...velkej kluk ..sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Aha tak to se omlouvam dobre pohledam no jinak jj fousky byli tri dny jsem se neholil myslim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) to téma zakládal Romariooo ...a mě se to nechce hledat Editováno: 23. Listopad 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Me taky ale pohledam o polednim klidu az prijedeme z obeda dneska mame gulasek to tady umi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 a víš že do toho kuchařky a kuchaři plivou??? tak si nech chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ale zatim zijeme tak asi plivou dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 jj to téma tu je,ale myslím že i tady se člověk může ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 já bych to neriskoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 TY WOE CO JE vÁMA????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 já bych to neriskoval.... Proc by jsi to neriskoval , a ty sem foto nehodis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.