Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Co by melo s nama byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 já bych to neriskoval.... proč myslíš,jako že by se někdo ještě zamiloval?? tak do mě určo nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 já nějak nestíhám,mám tu malou protože dnes nejde ve školce elektrika takže hlídám malou a u toho pracuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ondro tak to mas teda o zabavu postarano vid, ta zabere casu a kolik ji je vubec?moji maly ted bylo 5let a jak jdou ksefty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ty woé tady je dneska mrtvo...no jo je tu sice Tomas, ale to jako by tu nikdo nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Hele hele nech si toho jo tak to tady rozjed ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 já jsem už sterj usedlejší pán...víš.....já na Vás mladý nemám a nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ale nedelej ze sebe deduluju by jsi strcil kdejaky maldy do kapsy prosim te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 tak v sexu jo to jo...... :) a v chlastní neee...snad jen nealko pivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ale minule jak jsi rikal tu whisku jak jsi vydrel dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ondro tak to mas teda o zabavu postarano vid, ta zabere casu a kolik ji je vubec?moji maly ted bylo 5let a jak jdou ksefty Emmě jsou 4roky a 4 měsíce,ale je v pohodě,většinou jí tipují o rok více,je taková víc"dospělá"už rozumově,třebas teď se už umí podepsat,docela koukám jak je šikovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 já jsem už sterj usedlejší pán...víš.....já na Vás mladý nemám a nestíhám tak já už Marku taky nejsem nejmladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 hele s tím chlastem je to čím dál horší,tělo už to neodbourává tak rychle jako když nám bylo 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 tak já už Marku taky nejsem nejmladší hmmmm dědek...jako já... ale jsem ještě pod 40......těsně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 hele s tím chlastem je to čím dál horší,tělo už to neodbourává tak rychle jako když nám bylo 20 co 20 ale v takovejch 16-18...to bylo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Emmě jsou 4roky a 4 měsíce,ale je v pohodě,většinou jí tipují o rok více,je taková víc"dospělá"už rozumově,třebas teď se už umí podepsat,docela koukám jak je šikovná NO JE PO TÁTOVI..ŽE.... ten se taky umí podepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ale minule jak jsi rikal tu whisku jak jsi vydrel dlouho ta whiska je jiná liga...ale to zase moc lidí nepije....každej lemtá jen pívo nebo babský slaďáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 hmmmm dědek...jako já... ale jsem ještě pod 40......těsně tak já jsem přesně v půlce........i když mezi půlkama...že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 cvo to je v půlce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ta whiska je jiná liga...ale to zase moc lidí nepije....každej lemtá jen pívo nebo babský slaďáky... tak já když už začnu tak piju dobré vínko,popř slivovičku a nebo RUM :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 cvo to je v půlce? myslíš v moji půlce?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) cvo to je v půlce? ty píšeš že těsně pod 40,já myslel půlku mezi 30 a 40,tj 35 Editováno: 23. Listopad 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 tak já když už začnu tak piju dobré vínko,popř slivovičku a nebo RUM rum čuchá naše malá /2roky / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ty píšeš že těsně pod 40,já myslel půlku mezi 30 a 40,tj 35 aha jasný....nojo roky se mi hlásejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Já si rád dám pivko.......a mám rád whisku...ferneta citruse.....cognac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.