Listopad 23, 200915 r rum čuchá naše malá /2roky / je to zajímavý Máro,ale mojí malé ten Rum voní taky Upraveno Listopad 23, 200915 r od spineshank
Listopad 23, 200915 r Já si rád dám pivko.......a mám rád whisku...ferneta citruse.....cognac... fernet joo ale jen klasik ten snesu,hlavně když bolí bříšku tak pomáhá
Listopad 23, 200915 r no a pak miliuju BŮČEK :) joo bůček mám taky rád,ale ten dietní tzv.bůček light
Listopad 23, 200915 r Autor fernet joo ale jen klasik ten snesu,hlavně když bolí bříšku tak pomáhá na to jedině bechera
Listopad 23, 200915 r hele já myslím že seš smutnej z toho,ale kvůli dítěti se člověk přeci nemusí ženit
Listopad 23, 200915 r No vis ono to neni za bychom na malem pracovali tohle byla kontrola protoze herecce bylo porad spatne a tak , tak zda to neni z mimina jinak bere prasky no jinak ja uz letim fitko vola
Listopad 23, 200915 r no jo hráči závisláci.... no já myslím že jen hry to nebudou,hudba,humor atd.v tom budou hlavně taky
Listopad 23, 200915 r Autor No vis ono to neni za bychom na malem pracovali tohle byla kontrola protoze herecce bylo porad spatne a tak , tak zda to neni z mimina jinak bere prasky no jinak ja uz letim fitko vola hele tomasi výmluva...pícháte? tak děláte dítě....a je to.... a špatně je jí třeba jen z tebe
Listopad 23, 200915 r Autor no já myslím že jen hry to nebudou,hudba,humor atd.v tom budou hlavně taky no jasně já zapomněl na jůmor....a mjúzik....
Listopad 23, 200915 r No vis ono to neni za bychom na malem pracovali tohle byla kontrola protoze herecce bylo porad spatne a tak , tak zda to neni z mimina jinak bere prasky no jinak ja uz letim fitko vola hele pokud bere prášky tak by to bylo vysoce nepravděpodobný
Listopad 23, 200915 r No vis ono to neni za bychom na malem pracovali tohle byla kontrola protoze herecce bylo porad spatne a tak , tak zda to neni z mimina jinak bere prasky no jinak ja uz letim fitko vola hele pokud bere prášky tak by to bylo vysoce nepravděpodobný
Listopad 23, 200915 r Autor hele pokud bere prášky tak by to bylo vysoce nepravděpodobný no to by jsi se divil Ondro..kolik jich otěhotní přes prášky.....
Listopad 23, 200915 r no to by jsi se divil Ondro..kolik jich otěhotní přes prášky..... no nevím,myslím že moc snad ne,ale můžu se zeptat,moje máma dělá na gyndě
Listopad 23, 200915 r Autor hele herčka dělá v nemocnici a prej to je tam každou chvilku na vejškrabu.......ale záleží taky jak poctivě to berou...to je jasný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.