spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 (editace) rum čuchá naše malá /2roky / je to zajímavý Máro,ale mojí malé ten Rum voní taky Editováno: 23. Listopad 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no a pak miliuju BŮČEK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Já si rád dám pivko.......a mám rád whisku...ferneta citruse.....cognac... fernet joo ale jen klasik ten snesu,hlavně když bolí bříšku tak pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no a pak miliuju BŮČEK :) joo bůček mám taky rád,ale ten dietní tzv.bůček light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 kuava kde je vůbe Jirka dnes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 mě neschází tobě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 fernet joo ale jen klasik ten snesu,hlavně když bolí bříšku tak pomáhá na to jedině bechera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Dneska je to vubec tak nejak mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tak svatba nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 mě neschází tobě jo mě teda joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tak svatba nebude to seš smutnej nebo sis oddychl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Vis ze ani nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Vis ze ani nevim tak tebe bych chtěl mít doma zavěšenýho u stropu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 mě teda joo no jo hráči závisláci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 hele já myslím že seš smutnej z toho,ale kvůli dítěti se člověk přeci nemusí ženit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 No vis ono to neni za bychom na malem pracovali tohle byla kontrola protoze herecce bylo porad spatne a tak , tak zda to neni z mimina jinak bere prasky no jinak ja uz letim fitko vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ser na fitko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no jo hráči závisláci.... no já myslím že jen hry to nebudou,hudba,humor atd.v tom budou hlavně taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 No vis ono to neni za bychom na malem pracovali tohle byla kontrola protoze herecce bylo porad spatne a tak , tak zda to neni z mimina jinak bere prasky no jinak ja uz letim fitko vola hele tomasi výmluva...pícháte? tak děláte dítě....a je to.... a špatně je jí třeba jen z tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no já myslím že jen hry to nebudou,hudba,humor atd.v tom budou hlavně taky no jasně já zapomněl na jůmor....a mjúzik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 No vis ono to neni za bychom na malem pracovali tohle byla kontrola protoze herecce bylo porad spatne a tak , tak zda to neni z mimina jinak bere prasky no jinak ja uz letim fitko vola hele pokud bere prášky tak by to bylo vysoce nepravděpodobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 No vis ono to neni za bychom na malem pracovali tohle byla kontrola protoze herecce bylo porad spatne a tak , tak zda to neni z mimina jinak bere prasky no jinak ja uz letim fitko vola hele pokud bere prášky tak by to bylo vysoce nepravděpodobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 hele pokud bere prášky tak by to bylo vysoce nepravděpodobný no to by jsi se divil Ondro..kolik jich otěhotní přes prášky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no to by jsi se divil Ondro..kolik jich otěhotní přes prášky..... no nevím,myslím že moc snad ne,ale můžu se zeptat,moje máma dělá na gyndě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 hele herčka dělá v nemocnici a prej to je tam každou chvilku na vejškrabu.......ale záleží taky jak poctivě to berou...to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.