Květen 7, 200916 r Autor Aááá!!! Hřišnik z jižní spojky se na nás přišel podívat! á páníček co se vydává za policajta ....jsi nabušenej z fitka...tak jdeme na to
Květen 7, 200916 r Autor Marku: dnes jenom lehce...trošičku jsem se protáhnul a je mi krásně. a copa budeš papinkat...po námaze ve fitku...
Květen 7, 200916 r Autor No jak to tady pozoruju tak stálá sestava: Já - náčelník-vedoucí-taťka Raca - "pracant" a můj zástupce WOODY - sběrovej referent KIBI - sportovní referent Standis - nástěnkář pak dlouho nic . . . Romariooo - přivandrovalec Upraveno Květen 7, 200916 r od Marek
Květen 7, 200916 r No jak to tady pozoruju tak stálá sestava:Já - náčelník-vedoucí-taťka Raca - "pracant" a můj zástupce WOODY - sběrovej referent KIBI - sportovní referent Standis - nástěnkář pak dlouho nic . . . Romariooo - přivandrovalec tak samej štamgast... .....ještě by sme potřebovali svačínaře
Květen 7, 200916 r Autor Romane ne v naší brance.....já to říkal..a teď to pojede..uvidíte.... Upraveno Květen 7, 200916 r od Marek
Květen 7, 200916 r Autor ZASE PŘESILOVKA DOSTANEME HO TAM NEBO NE? dostali...romane kdo měl pravdu.... Upraveno Květen 7, 200916 r od Marek
Květen 7, 200916 r Ty hele co říká herečka na to že jsi doma? asi nadšená moc není co.... no má radost...dostal sem čajíček a svačinku no paráda....akorat ten hokej mě jebe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.