Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Aááá!!! Hřišnik z jižní spojky se na nás přišel podívat! á páníček co se vydává za policajta ....jsi nabušenej z fitka...tak jdeme na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: dnes jenom lehce...trošičku jsem se protáhnul a je mi krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 takže žádná bitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: dnes jenom lehce...trošičku jsem se protáhnul a je mi krásně. a copa budeš papinkat...po námaze ve fitku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) No jak to tady pozoruju tak stálá sestava: Já - náčelník-vedoucí-taťka Raca - "pracant" a můj zástupce WOODY - sběrovej referent KIBI - sportovní referent Standis - nástěnkář pak dlouho nic . . . Romariooo - přivandrovalec Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak ted papám zbytky z oběda a mám navic i kukuřici a navic G10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já mám irish whisku - tullamorku....a jinak P12° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No jak to tady pozoruju tak stálá sestava:Já - náčelník-vedoucí-taťka Raca - "pracant" a můj zástupce WOODY - sběrovej referent KIBI - sportovní referent Standis - nástěnkář pak dlouho nic . . . Romariooo - přivandrovalec tak samej štamgast... .....ještě by sme potřebovali svačínaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Toho dostane WOODY ke sběru za ty klobásky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Těžká situace kuci...to jsou nervy!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak a je tam......zase přesilovka.....no nic....0:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 A je to v prdeli..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 do p.čeeeeeeeeeeeeeee kwy švedsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Romane ne v naší brance.....já to říkal..a teď to pojede..uvidíte.... Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 MARKU: VĚŘIM JIM...MUSEJI SROVNAT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Nemůžu se na to dívat..jdu do koupelny za Gillete týmem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 NEBUD MĚKKEJ MARKU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jsem zpět...hladce oholen..dobře naladěn..a vonííím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 nojo jak barová..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty hele co říká herečka na to že jsi doma? asi nadšená moc není co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) ZASE PŘESILOVKA DOSTANEME HO TAM NEBO NE? dostali...romane kdo měl pravdu.... Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Je čas udělat pápá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty hele co říká herečka na to že jsi doma? asi nadšená moc není co.... no má radost...dostal sem čajíček a svačinku no paráda....akorat ten hokej mě jebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já to předpovídal...samo že jim fandím, ale......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Smutny no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.