Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám dotaz:Chtěl bych si koupit na octavii 1 RS svody,nedávno jsem dával novej kat,dynamizér a ¨vlastně kompletní výfuk od ultersportu a nevím jestli to půjde s těmi svody?Četl jsem,že je to docela problém :

Pokud má vůz katalyzátor, vzniká zde velmi výrazná překážka, vytvářející značný protitlak. Situace může být zhoršená stavem, kdy je katalyzátor "spečený" a jeho průchodnost je tím značně omezená.

Tak nevím?děkuji za rady

Vloženo

Bez katu by to malo urcite vyssiu ucinnost. Ak su vsak zvody dobre navrhnute a vypocitane, budu prinosom aj s katom. Chces kupit tie na Bazare? Som po nich pokukoval... :p

Zvody mam v plane kupit pre pripad prestavby celej vyfukovej casti vcetne turba.

Ako zaklad pre buduce ladenie su tie zvody fajn. Neviem ako su na tom iba solo... :palec2:

• o 3 týdny později...
Vloženo
Bez katu by to malo urcite vyssiu ucinnost. Ak su vsak zvody dobre navrhnute a vypocitane, budu prinosom aj s katom. Chces kupit tie na Bazare? Som po nich pokukoval... :p

Zvody mam v plane kupit pre pripad prestavby celej vyfukovej casti vcetne turba.

Ako zaklad pre buduce ladenie su tie zvody fajn. Neviem ako su na tom iba solo... :palec2:

Ano koukal jsem na nich tady na bazaru a nevím jestli to fa¨kt nebvudou vyhozené prachy?Nevíš o kolik zvednou výkon?máš s tím nějaké zkušenosti?díky

• o 2 týdny později...
Vloženo
Jestli chceš vyhodit peníze za něco, co ti do auta pasovat nebude, tak je to ta pravá investice lol

ty svody sou na A4/6, Passat, Superb....

Víš,to určitě?a nevíš o nějakých svodech na RS?Bude to vadit když mám ten kat?díky

Vloženo
Vim to určitě, protože ty svody, co sou v bazaru mi prošly pod rukama.... Na tvoje turbo se dělaj litinovy s většim průměrem jednotlivejch svodů, ale se stejnym designem.

Ok díky za radu,ještě že jsem do nic nešel a podle tebe mají cenu s tím novým katem?DÍKY

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...