Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo!

Si děláš prd.l...ne...miliardový zisky a takhle Vás škubou? já můžu mít každej rok novej..a je jedno co se s ním stane......dokonce mám v šuplíky asi tři předchozí...a ještě jsou funkční :)

Vloženo

Mel jsem nekolik nokii, nekolik samsungu, nekolik eriksonu, motorol a ted mam Apple iphone 3G , a musim rict ze lepsi hracku jsem vzivote nemel :D jeste se mi nestalo aby me mobil prekvapoval a bavil jeste rok po jeho koupeni a dokazal jsem mu denne vymlatit baterku do nuly, vim ze tu zase spousty lidi co ho ani nedrzelo v ruce napise jaky je to zdorb , ale je mi to lol

Vloženo
Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo!

Ja nemluvim o zadne vode nebo padu ... proste jen prestane fungovat ;) to prece neovlivnis a hned mas novej ;)

Vloženo
Si děláš prd.l...ne...miliardový zisky a takhle Vás škubou? já můžu mít každej rok novej..a je jedno co se s ním stane......dokonce mám v šuplíky asi tři předchozí...a ještě jsou funkční :)

Ne Marku.Nedělám si prdel.Je to pravda.Trapárna největšího kalibru.

Vloženo
Jinak mi včera dorazila cena na tu Nokii N97 co se někdo ptal tady na foru.Měla by být ke měsice června za 15890,- což jsem myslel že bude dražší sranda.

;) to jsem byl ja

Vloženo

Kurwa tak mi kamos dal sgh-d500 abych mel neco na kolo a kdyz ho utopim nebo rozbiju aby me to nemuselo trapit a ta svine ma network lock a samo nevim nejakej ten code. Takze sem asi fprdeli, pac sem hledal na netu reseni a howno :( Tak mu ho zas vratim no.

Vloženo

Kluci mam nokii N95 8GB a je uz po treti kaput....jedna a ta sama zavada....chrci reproduktory...takze me vrati celou castku telefonu....potrebuji jednu radu jaky mobil koupit...preferuji dobry fotak a velkou pamet,ale chtel bych asi jen NOKII

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...