Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Je fakt že Samsung má bezkonkurenční displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kdy už vyleze ta N 6700?...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Máro: taky na ní čekám.V moři jsem málem utopil svyho slide a je celý od soli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Já si jí můžu koupit jako služebáka......tak už aby to bylo.....jinak je i nová myslím 6303..... Editováno: 18. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To nám nehrozi.My mužeme vyměnit mobil v práci nejdřive za dva roky a navic to musi schválit vedouci a jelikož pracuju ve firmě kde se šetří na každém kroku tak mám smolíka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak vzdycky se muze stat, ze ten telefon umre ze ? A pak ti holt novej musej dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Michale: to je sice pravda ale odečtou mi to z výplaty a konkrétně ta N6300 co stoji 3000,- mě přijde o tisicovku dráž a to už trošku nasere ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Odectou ? Za to, ze ti dali smejd co nevydrzel dva roky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Už někdo viděl naživo Samsunga 8300? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo! Si děláš prd.l...ne...miliardový zisky a takhle Vás škubou? já můžu mít každej rok novej..a je jedno co se s ním stane......dokonce mám v šuplíky asi tři předchozí...a ještě jsou funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Bulda* Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 mel sem HTC kaiser asi rok a nic moc tetkon sem presel na E71 a super mel sem mraky tel. ale furt se vzdycky vratim k NOKII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Mel jsem nekolik nokii, nekolik samsungu, nekolik eriksonu, motorol a ted mam Apple iphone 3G , a musim rict ze lepsi hracku jsem vzivote nemel jeste se mi nestalo aby me mobil prekvapoval a bavil jeste rok po jeho koupeni a dokazal jsem mu denne vymlatit baterku do nuly, vim ze tu zase spousty lidi co ho ani nedrzelo v ruce napise jaky je to zdorb , ale je mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo! Ja nemluvim o zadne vode nebo padu ... proste jen prestane fungovat to prece neovlivnis a hned mas novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Si děláš prd.l...ne...miliardový zisky a takhle Vás škubou? já můžu mít každej rok novej..a je jedno co se s ním stane......dokonce mám v šuplíky asi tři předchozí...a ještě jsou funkční Ne Marku.Nedělám si prdel.Je to pravda.Trapárna největšího kalibru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Málem bych na to zapomněl!!! Zpráva dne: Společně s Nokiemi N86 8MP a N97 by měla dorazit i 6700 classic, nejlepší "hloupá" Nokie i s GPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ta N86ka za aku cenu nevies cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tady je mezi článek mezi N6300 a N6700......N6303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Jinak mi včera dorazila cena na tu Nokii N97 co se někdo ptal tady na foru.Měla by být ke měsice června za 15890,- což jsem myslel že bude dražší sranda. to jsem byl ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Kurwa tak mi kamos dal sgh-d500 abych mel neco na kolo a kdyz ho utopim nebo rozbiju aby me to nemuselo trapit a ta svine ma network lock a samo nevim nejakej ten code. Takze sem asi fprdeli, pac sem hledal na netu reseni a howno Tak mu ho zas vratim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 to jsem byl ja A JDEŠ DO TOHO??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Kluci mam nokii N95 8GB a je uz po treti kaput....jedna a ta sama zavada....chrci reproduktory...takze me vrati celou castku telefonu....potrebuji jednu radu jaky mobil koupit...preferuji dobry fotak a velkou pamet,ale chtel bych asi jen NOKII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.