Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Je fakt že Samsung má bezkonkurenční displeje :palec2:

Kdy už vyleze ta N 6700?......

• Autor

Máro: taky na ní čekám.V moři jsem málem utopil svyho slide a je celý od soli... :aggressive:

Já si jí můžu koupit jako služebáka......tak už aby to bylo.....jinak je i nová myslím 6303.....

Upraveno od Marek

• Autor

To nám nehrozi.My mužeme vyměnit mobil v práci nejdřive za dva roky a navic to musi schválit vedouci a jelikož pracuju ve firmě kde se šetří na každém kroku tak mám smolíka!

Tak vzdycky se muze stat, ze ten telefon umre ze ;) ? A pak ti holt novej musej dat.

• Autor

Michale: to je sice pravda ale odečtou mi to z výplaty a konkrétně ta N6300 co stoji 3000,- mě přijde o tisicovku dráž a to už trošku nasere ne?

Odectou ? Za to, ze ti dali smejd co nevydrzel dva roky ;) ?

• Autor

Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo!

• Autor

Už někdo viděl naživo Samsunga 8300?

Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo!

Si děláš prd.l...ne...miliardový zisky a takhle Vás škubou? já můžu mít každej rok novej..a je jedno co se s ním stane......dokonce mám v šuplíky asi tři předchozí...a ještě jsou funkční :)

mel sem HTC kaiser asi rok a nic moc tetkon sem presel na E71 a super mel sem mraky tel. ale furt se vzdycky vratim k NOKII

Mel jsem nekolik nokii, nekolik samsungu, nekolik eriksonu, motorol a ted mam Apple iphone 3G , a musim rict ze lepsi hracku jsem vzivote nemel :D jeste se mi nestalo aby me mobil prekvapoval a bavil jeste rok po jeho koupeni a dokazal jsem mu denne vymlatit baterku do nuly, vim ze tu zase spousty lidi co ho ani nedrzelo v ruce napise jaky je to zdorb , ale je mi to lol

Ja nemluvim o zadne vode nebo padu ... proste jen prestane fungovat ;) to prece neovlivnis a hned mas novej ;)

• Autor
Si děláš prd.l...ne...miliardový zisky a takhle Vás škubou? já můžu mít každej rok novej..a je jedno co se s ním stane......dokonce mám v šuplíky asi tři předchozí...a ještě jsou funkční :)

Ne Marku.Nedělám si prdel.Je to pravda.Trapárna největšího kalibru.

• Autor

Málem bych na to zapomněl!!! Zpráva dne:

Společně s Nokiemi N86 8MP a N97 by měla dorazit i 6700 classic, nejlepší "hloupá" Nokie i s GPS

ta N86ka za aku cenu nevies cca?

Tady je mezi článek mezi N6300 a N6700......N6303

post-82-1245521228_thumb.jpg

Jinak mi včera dorazila cena na tu Nokii N97 co se někdo ptal tady na foru.Měla by být ke měsice června za 15890,- což jsem myslel že bude dražší sranda.

;) to jsem byl ja

Kurwa tak mi kamos dal sgh-d500 abych mel neco na kolo a kdyz ho utopim nebo rozbiju aby me to nemuselo trapit a ta svine ma network lock a samo nevim nejakej ten code. Takze sem asi fprdeli, pac sem hledal na netu reseni a howno :( Tak mu ho zas vratim no.

• Autor
;) to jsem byl ja

A JDEŠ DO TOHO???

Kluci mam nokii N95 8GB a je uz po treti kaput....jedna a ta sama zavada....chrci reproduktory...takze me vrati celou castku telefonu....potrebuji jednu radu jaky mobil koupit...preferuji dobry fotak a velkou pamet,ale chtel bych asi jen NOKII

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.