Červen 18, 200916 r Autor Máro: taky na ní čekám.V moři jsem málem utopil svyho slide a je celý od soli...
Červen 18, 200916 r Já si jí můžu koupit jako služebáka......tak už aby to bylo.....jinak je i nová myslím 6303..... Upraveno Červen 18, 200916 r od Marek
Červen 18, 200916 r Autor To nám nehrozi.My mužeme vyměnit mobil v práci nejdřive za dva roky a navic to musi schválit vedouci a jelikož pracuju ve firmě kde se šetří na každém kroku tak mám smolíka!
Červen 18, 200916 r Tak vzdycky se muze stat, ze ten telefon umre ze ? A pak ti holt novej musej dat.
Červen 18, 200916 r Autor Michale: to je sice pravda ale odečtou mi to z výplaty a konkrétně ta N6300 co stoji 3000,- mě přijde o tisicovku dráž a to už trošku nasere ne?
Červen 18, 200916 r Autor Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo!
Červen 19, 200916 r Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo! Si děláš prd.l...ne...miliardový zisky a takhle Vás škubou? já můžu mít každej rok novej..a je jedno co se s ním stane......dokonce mám v šuplíky asi tři předchozí...a ještě jsou funkční
Červen 19, 200916 r mel sem HTC kaiser asi rok a nic moc tetkon sem presel na E71 a super mel sem mraky tel. ale furt se vzdycky vratim k NOKII
Červen 19, 200916 r Mel jsem nekolik nokii, nekolik samsungu, nekolik eriksonu, motorol a ted mam Apple iphone 3G , a musim rict ze lepsi hracku jsem vzivote nemel jeste se mi nestalo aby me mobil prekvapoval a bavil jeste rok po jeho koupeni a dokazal jsem mu denne vymlatit baterku do nuly, vim ze tu zase spousty lidi co ho ani nedrzelo v ruce napise jaky je to zdorb , ale je mi to
Červen 19, 200916 r Když je neopravitelný a je tam třeba voda a nebo pád...tak to platim ze svy kapsy.Natvrdo! Ja nemluvim o zadne vode nebo padu ... proste jen prestane fungovat to prece neovlivnis a hned mas novej
Červen 19, 200916 r Autor Si děláš prd.l...ne...miliardový zisky a takhle Vás škubou? já můžu mít každej rok novej..a je jedno co se s ním stane......dokonce mám v šuplíky asi tři předchozí...a ještě jsou funkční Ne Marku.Nedělám si prdel.Je to pravda.Trapárna největšího kalibru.
Červen 19, 200916 r Autor Málem bych na to zapomněl!!! Zpráva dne: Společně s Nokiemi N86 8MP a N97 by měla dorazit i 6700 classic, nejlepší "hloupá" Nokie i s GPS
Červen 20, 200916 r Jinak mi včera dorazila cena na tu Nokii N97 co se někdo ptal tady na foru.Měla by být ke měsice června za 15890,- což jsem myslel že bude dražší sranda. to jsem byl ja
Červen 22, 200916 r Kurwa tak mi kamos dal sgh-d500 abych mel neco na kolo a kdyz ho utopim nebo rozbiju aby me to nemuselo trapit a ta svine ma network lock a samo nevim nejakej ten code. Takze sem asi fprdeli, pac sem hledal na netu reseni a howno Tak mu ho zas vratim no.
Červen 23, 200916 r Kluci mam nokii N95 8GB a je uz po treti kaput....jedna a ta sama zavada....chrci reproduktory...takze me vrati celou castku telefonu....potrebuji jednu radu jaky mobil koupit...preferuji dobry fotak a velkou pamet,ale chtel bych asi jen NOKII
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.