rabbit5 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 zdravím všechny škodováky,mám Oc1 1,6i kombi. když ju nechám dlouho na sluníčku tak se mi zblázní ručička tachecu a uteče mi k 240,přitom počítadlo ukazuje normáně dál a když palubka schládne tak to zas funguje normálně. prosím poraď te co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 zdravím všechny škodováky,mám Oc1 1,6i kombi. když ju nechám dlouho na sluníčku tak se mi zblázní ručička tachecu a uteče mi k 240,přitom počítadlo ukazuje normáně dál a když palubka schládne tak to zas funguje normálně. prosím poraď te co stím. Asi mas budiky na odchode uz. Pisalo sa tu na fore docela dost o padajucich rucickach budikov. Vyskusaj vyhladat "padajuce rucicky" alebo nieco na ten styl. Su tam nejake studene spoje a treba to prebehnut pajkou. Potom to mozno bude fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.