ParbeXXX Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 prestala mi potvora svitit a pri me nedokonale manipulaci a stupidnimu pristupu k ni mi spadla do vnitrniho prostoru. chtel sem si koupit "bajwoko" podobnej typ, ale zadnej se mi neujal- nesvitil.. naposledy sem koupil 5w12v s rozmery myslim 11x33mm, ale i tento typ se mi pri kontaktu nerozsvitil.. druhotna otazka je jestli neni spatne neco s elektrikou co tam vede, ale to uz se da se spravnou zaroveckou otestovat.. hledal sem to i v klizkach "jak na to" ale tam tuhle zarovecku nezminuji- jen co je v kufru a tak coz mi vubec nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 aby ti svítil kastlík musíš mít zaplý světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Osvětlení odkládací schránky žárovka C3W PSÁNO V NÁVODU K OBSLUZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 aby ti svítil kastlík musíš mít zaplý světla Nemusiš,stačí otočit klíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 moje zkušenost říká zaply světla (parkovačky) ted jsem prošel schémata od 97 po 2001 (i verze Clasik) a všechny to mají spolu se světly tys to viděl na jaké octavii ? rok ? výbavu ? (SLX, eleganc ......) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Jednoznacne spolu so svetlami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.