vilis1 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Prosím o radu, při jizde slyším fučení větru jako kdyby bylo mírně pootevřené okno ,ale všechny okna mám zavřené a šíbr nemám,je to dost otravé ,jo dela to tak pul roku predtím o.k. Dekuji za pripadnou pomoc Caute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ake to je auto???? OC1, OC2, OC2FL??? SEDAN??? COMBI??? Z ktorej strany pocujes fucanie??? prava strana?? lava strana??? v predu??? v zadu??? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ja mam novu OIIFL s 3500km a fuci mi to od novoty vpredu vpravo hore (najma pri rychlostiach nad 80-90 km/h). Dost ma to irituje, najma, ked sedim na tom mieste pasaziera ja. Skusim to mozno vyreklamovat, ale netusim, ci mi s tym v servise nieco spravia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Reklamovat.Třeba mají případů více a Škoda rozesílá poservisech poznatky a řešení oprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 SIDZEJ: Ak to mas nove tak reklamacia. Alebo ty dam navod jak si to odstranis: 1. Otvor dvere. 2.Stiahni okno.3.Chyt ram dveri-ten obluk hore a zalom ho jemne k sebe. A zavada -fucanie do interieru je odstranena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Vzal_na_v_dom_.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.