FUGAS Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak tahhle vypadá finální výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Je to jinou barvou nez Fočus, nebo to klame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tahle barva je taková měňavka na světle i lomu a ohybu, takže to tak může vypadat, ale není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak tak, barva sedí, i když to možná na tý fotce nevypadá, jak říká Jarda, hází to z různých úhlů různé odlesky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no a za chvilku to budeš mít stejně omlácený od pitomců. Jinak co se lakování týče, tak se stejnou barvou můžete získat na různým povrchu ve finále jiný odstíny okometricky. Tohoto problému jsem se nařešil mraky na RŘP(rukojeť řadící páky). Speciálně na barvě ivory, kde ze škodovky byl nějaký původní požadavek, na ten se vyvzorovalo, změřeno za 1, ale pitka z vývoje dizajnu řekla, že ee, že víc do modra, míň červený a tak podobně. Jsem se jí znažil vyjít vstříc, projebalo se na tom mraky peněz, ve finále začali chtít pokutu, že daný díl vyřadí z nabídky a nebude se to OII dávat v daném odstínu a bude jen kůže. Jsem pak dával dohromady důkazy, že jsem to dobře vyvzoroval hned na začátku a pipina si vymejšlela podle jejího oka. A jak se říká, za dobrotu na žebrotu, pak ještě chtěli přes 3M pokuty. Nakonec sklapli držky, protože jsem jasně zdokladoval, že jsme vyvzorovali hned napoprvé podle specifikace jakou si zadali a jen ta pipka podle svého oka neustále prudila, že to není ono. Nakonec se tento díl nikdy do OII nezačal dávat ve verzi PUR, ale jen kůže a pokuta se rozplynula jak pára nad hrncem. Celý to směřuju tam, že s naprosto totožnou barvou můžete na různým dezénu docílit opticky(okometricky) jiný odstín. Na hodnocení barevnosti na různých površích jsou speciální metodiky měření. Takže u povrchů s dezénem to může okometricky klamat a tvářit se jako jinej odstín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Aha, dobre ja se jen ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.