bublina Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Lidi! co je vubec pojem "pražactvi"? proč se řika "je to pražak jak Brno"??? jen se tak zajimam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to sice nevím , ale vím, že to je ve špatný sekci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ja nevim, kam tim miris? Co to ma za vyznam kazdy asi chape, je to nekdo, kdo se jezdi o vikendech a dovolenych roztahovat na venkov na chajdu a ma na aute A, dnes klidne AA, AB, AC... EDIT - a vsichni domorodi na ne nadavaji, ale prace v Praze jim pak nesmrdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Co máš proti pražákům ti rozhodím sandál ty prde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Uz se perou, uz se perou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Prali se nedavno na louce za prahou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jo to je fakt, ještě, že máme naší skvělou polici, která zachránila trávník před pošlapáním a chuligány zahnala. http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/82370/Zli-...e-Spartany.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olivac666 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 hehe... podivej se treba na http://www.nalozmetoprazakum.cz/ tam to slusne nakladaj nam prazakum.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 No strasne "Vam" Prazakum to tam naklada nejakej Lojzinek, co se chce zviditelnit a beztak dojizdi do "smesne Prahy" kazde rano vlakem, aby nakrmil svoji familii... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Co to znamená nevim, ale mě to docela s..., protože sama jsem zažila chování ostatních, když jsem jezdila na prázdniny a dovolenou na venkov... Budem se stěhovat za Prahu a už teď se bojim co ty "domorodci" jak nás přijmou, přitom sami dělaji v Praze... Ale na druhou stranu přemýšlím jak to udělat, abysme nemuseli mít na SPZ "S" to zase asi pochopí Ačkaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Možná na moravě by měli keci, ale kousek za prahou to bude v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jo snad jo, známe pár lidí, co se tam taky nastěhovali, a jediný s čím se teda sethali, když si šli sednou na pivo, tak místí koukali divně, ale to si snad zvyknout... přeci jen se to tam rozrůstá, tak jim nic jiného nezbyde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jo a když "PRAŽÁK" vyjede mimo Prahu tak bloudí i s navigací. Minulý týden nám zajel jeden s navigací do podniku. Odbočka byla o 10 metrů dál. Tahle vážná situace přišla některým přítomným k smíchu. Mě teda rozhodně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak stane se. chtěl bych vidět pár tvých přítomných, kterým to připadalo k smíchu, když by přijeli do Prahy. přijeli by na první křižovatku a byly by .... někde tyhle typy mám nejraději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tohle nema cenu rozvadet... Asi jako benzin x nafta... Vecna diskuze Kamos naopak bydli v Praze, ma na aute K a prijde mu to strasne OK, ze spousta co by na nej za neco troubilo, tak se na nej vyprdnou se slovy "je to burak a nezna to" Ja treba beru ohledy na to, kdyz je nekdo proste mimo... Pokud je to v mezich, pockam, spomalim, kdyz je to fakt tele, tak se zacina varit krev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 já mám na značce C a když jedu po Praze, tak na mě taky občas troubí, ale jelikož už 4 roky jezdím služebně po Praze, tak si z toho nic nedělám, protože vím,že znám Prahu víc jak kterejkoliv rodilej pražák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak stane se.chtěl bych vidět pár tvých přítomných, kterým to připadalo k smíchu, když by přijeli do Prahy. přijeli by na první křižovatku a byly by .... někde tyhle typy mám nejraději A ty si myslíš že všichni pražáci Prahu znají ? Dovol abych se zasmál . Projel jsem stovky měst, ale co dokážou pražáci když vidí cizí číslo to se nevidí nikde. Proto je má každý RÁD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já když jedu přes Hlučín, tak na moje "VSJ" nikdo nijak nereaguje a ani na mě netroubí. Asi se bavíme o uplně jiných prajzácích. Ale někteří sou divní, jen co je pravda, Bohumile... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 A ty si myslíš že všichni pražáci Prahu znají ? Dovol abych se zasmál . Projel jsem stovky měst, ale co dokážou pražáci když vidí cizí číslo to se nevidí nikde. Proto je má každý RÁD. a proto asi mi máme rádi vás - mimopražský.... jsou lidi blbý a jsou lidi v pohodě, ať je to pražák, nebo ne. Taky jsou místo, který fakt nemám ráda, ale neodsuzuju všechny.... ale uvědomte si, že v Praze se nemáme líp jak vy mimopražský, nebereme statisíce, dokážem dělat i rukama ... a hlavně nemáme ani žádnou nemoc abyste se nás štítili !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Krásný téma Pražák na silnici u nás = škodná, které se je potřeba co nejrychleji zbavit Nemám rád auta se značkou A, kteří se chovají, jak bych to pojmenoval, asi pražsky a těch je většina Všichni asi nejste divní, ale vy normální jste v menšině !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak jako prážící byli hrozní sokolovácí..teď je ale podle značky nepoznáš..mají K..dříve SO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Pražák na silnici u nás = bludný holanďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jo ale to takhle mužeme jmenovat všechny RZ - S,U,B, T, E .... ale přiznejme si, když chcem vidět chyby tak je prostě vidíme... já jsem rodilej pražák, ale nikdy jsme na to pyšná nebyla, vždycky mi byla blíž vesnice, jenže to nikomu nevysvětlim, vždycky mě tam brali jak kdybych to měla napsaný na čele.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já bych to neřešil....řidič debil zůstane debil ať má jakoukoliv RZ....platí to i opačně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jo ale to takhle mužeme jmenovat všechny RZ - S,U,B, T, E .... ale přiznejme si, když chcem vidět chyby tak je prostě vidíme... já jsem rodilej pražák, ale nikdy jsme na to pyšná nebyla, vždycky mi byla blíž vesnice, jenže to nikomu nevysvětlim, vždycky mě tam brali jak kdybych to měla napsaný na čele.... A nemyslíš že si za to můžete sami svým chováním ? Je to stejný, jako většina národa nemá ráda jednu diskriminovanou menšinu, ačkoliv deset jiných menšin ji nevadí. Taky to má někde svoje kořeny. Jinak vídávám auta s RZ "A" a samolepkou "NEJSEM PRAŽÁK". Proč si ji tam asi lepí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.