Romario Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Uvazuji o koupi litaku Dotz Hanzo 8x17 ET32 s pneu 225/45 R17.Detaily jsem prokonzultoval s miklem ktery mi podal perfektni informace.Diky.Ale prave proto zakladam tohle tema.Jde mi o to zda jste vy co tyto kola vlastnite delali upravy podvozku.Chtel bych videt jak octavie vypada na snizenem(o kolik) a nesnizenem podvozku.Prosim o pripadne foto.Klidne i na email romario.rbk@seznam.cz . Moc predem dekuji,pomuzete mi pri rozhodovani.Pripadne bych vedel na koho se obratit s pripadnym dotazem na nejaky ten detail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 opravdu originální volba :-) tyhle kola snad ve statikach prodeju musi predbehnout i nejaky stary klasicky kousky od OZ, BBS apod, protoze je vidim snad vsude nic ve zlym :-) jinak ja mam 8,5x18 ET30 a mam vzadu dorazy, lemy a podbehy bez uprav ... nicmene na toto tema tu je jiz zalozena diskuze, to bych zde asi neprobiral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Presne, tehle kol uz je vsude az moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Já je mám v bílé barvě na seriovém podvozku v těchto rozměrech a zatím vše OK, mrkni na moje témata.. najdeš je tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak přesně tyhle kolečka bych chtěl na tu svoji fialku :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.