kenny_fx Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Zdar chlapi, máte zkusenost s timto serverem? http://www.autotracer.cz ? Máte tam nekdo zaplaceny ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 To vypada hodne zajimave, presne tohle bych taky potreboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mosha Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Prodám kupon Autotracer - on-line ověřování historie a původu vozidla na www.autotracer.cz a www.zkontrolujsiauto.cz společnosti Cebia, platí do 7.11.2009, cena 400Kč, mail: mosha@atlas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Informace jsou čerpány z návštěv vozidla v STK. Takže pokud si od toho slibuješ historii vozidla v zemi původu, tak to pravda nebude. Za peníze, které jsi ušetřil si dej café. Třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 dalsi chytrak neumis napsat slusne? Co te sere, ze se tady nekdo zeptal? Takovy lidi miluju, dej si studenou sprchu a penize, ktery za to zaplatis, ti dam misto toho, abych si koupil kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 to houmik.- buď slušnej. Prosím. V mém příspěvku není krom suché konstatace nic, co by mohlo kohokoli nezaujatého pobouřit. Pokud máš další dotazy pošli SZ, nebudem to tady plevelit, že?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Na takovy jako jsi ty jsem slusnej az moc a je videt, ze to neni dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkkkkkkk Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 nejlépe najít autobazar, který tento systém používá. Někteří vám pak za "hubičku" vyjedou info o vašem autě dle VINu. u své kokty jsem se nestačil divit. měli tam toho fakt dost. jasně se prokázalo stočení tachometru při prvním dovozu do ČR. Jen tak dál. mělo by to být povinné pro všechny ojeté vozy v ČR. Možná by to pomohlo proti stáčení tachometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 přidávám jednu zkušenost před dvěmi roky jsem kupoval Octavii, pak byl uveřejněn systém autotracer, auto v té době mělo najeto 87 tic, což vím, že je stočeno, od roku 2003 do 2008 nemá žádnou historii, ale jakmile jsem začal jezdit do servisu, už tam jsou záznamy, takže pokud si někdo chce zkontrolovat auto, které kupuje od prvního majitele, podívejte se na záznamy a pak až kupujte kupony, mé servisy si vedu sám a to co mi tam napsali sedí i stav tachometru od momentu kdy jsem si auto převzal, udaj asi braný z pojišťovny, ale je to jen od mé koupě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.