petr-rr Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Čaute. Mám 1.3 jednoboda. Motor je komplet upravenej, ale mám problém s dobíjením. Ráno vyjedu s komplet nabitou baterkou a ujedu tak 50-80 km a mam ji prazdnou . jedu se vším --- světla, radio (8 + 1) . Všechno svítí tak silou vůle, otáčky sou nízko a když už chci nastartovat, tak to nejde.. Chci se zeptat, jestli je to alternátorem.....Nebo čím by to jinýho mohlo být? Když jedu, tak svítí baterka. Ale dělá to tak, že ve vyšších otáčkách nesvítí a při nízkých svítí. DÍKY MOC ZA RADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kontrolka dobijania ti musi zhasnut hned po nastartovani auta nezavisle od otacok motora.!!!! Mas zly alternator daj si to skontrolovat-premerat AUTOELEKTRIKAROVI + Opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 stejná zkušenost, byl to altrnátor, špatný uhlík, bo co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 taky sem to měl na 1.3, byly to uhlíky, ale zrovna bych vyměnil aj diodový můstek, protože po výměně uhlíků mě za týden odešly idody. Tak zatim vyměň uhlíky (je to levnější varianta) , to zvládněš i sám. Poznáš že sou špatné, že jsou uplně obroušené. A pak když to nebude ono tak diody. Ale jak říkám vyměnil bych preventivně oboje at máš pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-rr Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Alternator jsem tam hodil z favoritu. Jen jsem vymenil ten kulatej blebinec za blebinec na 4pk remen. Vse funguje. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.