Přejít na obsah

Nedobíjí

petr-rr

Doporučené příspěvky

Čaute. Mám 1.3 jednoboda. Motor je komplet upravenej, ale mám problém s dobíjením. Ráno vyjedu s komplet nabitou baterkou a ujedu tak 50-80 km a mam ji prazdnou . jedu se vším --- světla, radio (8 + 1) . Všechno svítí tak silou vůle, otáčky sou nízko a když už chci nastartovat, tak to nejde.. Chci se zeptat, jestli je to alternátorem.....Nebo čím by to jinýho mohlo být? Když jedu, tak svítí baterka. Ale dělá to tak, že ve vyšších otáčkách nesvítí a při nízkých svítí. DÍKY MOC ZA RADY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky sem to měl na 1.3, byly to uhlíky, ale zrovna bych vyměnil aj diodový můstek, protože po výměně uhlíků mě za týden odešly idody. Tak zatim vyměň uhlíky (je to levnější varianta) , to zvládněš i sám. Poznáš že sou špatné, že jsou uplně obroušené. A pak když to nebude ono tak diody. Ale jak říkám vyměnil bych preventivně oboje at máš pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...