morph Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Nemate niekto skusenosti? Mam kabel s ELM 327 a neviem nadviazat komunikaciu. Funguje ten kabel na felde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 funguje ,jen musis pouzit program pro elm,co pouzivas ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morph Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) Mam Scanmaster ELM 1.7. Pekny soft. Moj problem spociva v tom, ze pri VW group vozoch mi nenajde protokol ISO 9141, aspon tak mi to pripada. Honda civic ma ten isty a tam sa RJ prihlasi. Ale napr na Octavii II to slape, ale ta ma ISO ISO 14230 KWP2000 Editováno: 14. Květen 2009, autor: morph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ja jsem zkousel OBD diag (ze stranek motordiagje nekde odkaz ) ,a tem mi jde. jinak vetsinou mi slouzi VAG-COM,takze nejake zkusenosti nemam,kabel s ELM mam kdyz chci nahlednout do jinych aut. (ale jen nahlednout..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morph Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.