Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Taková akce a já o ní ještě nic nevím !!! :help:

Taková akce a já o ní ještě nic nevím !!! :help:

no nejsi jiste sam... hi hi hi hi ale asi nectes knajpu tam se o tom psalo

:kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26:

he...a já mám narozky 2.7. :p

mile rád se zučastním této mega oslavy... :palec2:

a do pytle..třetí oslavenec...tak to bude MEGA PÁRTY :palec2: ....... chudáci sousedi..... :help::kuk::feve:

Upraveno od Marek

no nejsi jiste sam... hi hi hi hi ale asi nectes knajpu tam se o tom psalo

To teda ani omylem protože číst min.20.stránek denně může akorát dadáček kterej sem "nechodí" ale ppotajnu je tady pořád lol

S brnákama dám řeč v sobotu.Nebojte kuci!!! O nic nepřijdete.Vždyt víte že jsem v knajpě a u Vás na Moravě jako doma :)

Upraveno od Romariooo

No zato já už jsem v seznamu a ani sem se nestihl přihlásit -_-:palec:

Už jsem si to napsal do diáře :palec:

S brnákama dám řeč v sobotu...

A myslíš že Ti ještě někdo bude moct odpovědět ???

• Autor

Presne tak, domluvili jsme se s Romcou, ze Vas, kluky brnaky, pozvem osobne na SH :palec2:

Pisu si taky do diare a asi si rovnou pozadam v praci o dovolenou lol

musím si nechat kvůli Vám předělat občanku a pas a řidičák kura fix.. mám narozeniny až 4.8. ale slavit se to bude měsíc předem..

dárky si strčte za stěrače, přivezte jen dobrou náladu a maximálně hezké stopařky.. lol

no a ještě je otázka jak to uděláme s jídlem a pitím.. nejspíš se vybere vlezné a pak bude všechno grátis kucí.. s tím, že bude nějaké přijatelné pivko pro všechny a nealkáče od Coca-Coly a podobná lepidla..

Upraveno od superfatty

žjóva to bude akce...už se těším, dopište mě na seznam ...a pro oslavence mě něco napadlo s čímž mě pomůže babička ...takže povezu 3kousky...??? ;)

ty mi hlavně nalepíš ty samotlepky lol

Tak to aby Roman přistavěl parkovací plochu :)

Hlavně se kluci musime domluvit aby jste přijeli tak nějak rozumně a aby to jedno auto bylo plny kvůli parkování.

Už jsem o tom předběžně mluvil s Burkem.Je sice dost času ale stejně.Kousek od nás je fotbalové hřiště a mužeme dát fotbálek.Ten kdo prohraje tak meje nádobi!!! :smich:

Beru, ale musíš mít JAR..ten umyje vše a ještě zbyde spousta času na zábavu :)

Hele Romane a co objednat autobus a všechny nás po republice posbírat a pak zase rozvést :)

ty mi hlavně nalepíš ty samotlepky lol

Roberte ty samolepky maj jen Moraváci. VIP. :smich:

Hlavně se kluci musime domluvit aby jste přijeli tak nějak rozumně a aby to jedno auto bylo plny kvůli parkování.

Už jsem o tom předběžně mluvil s Burkem.Je sice dost času ale stejně.Kousek od nás je fotbalové hřiště a mužeme dát fotbálek.Ten kdo prohraje tak meje nádobi!!! :smich:

Ty woe Romčo to abych si koupil kopačky. Zaze výdaje :feve::smich:

A doufám že tam bude leppší obsluha než na ŠH :palec2:

Marku: Ty si děláš sice prdelale já o tom vážně jeden moment uvažoval.Ale je fakt že být Brnákama tak to udělám protože vyjde to pak levněji ty náklady na dopravu a i s parkováním nebude problém...bude se moct pit ale hlavně mě nesmíte poblinkat zahrádku :smich:

ne Romčo, sjeli by jsme se na firemním parkovišti u Tebe a odtamtud autobusem :smích:

to Rosta: severočeši jsou vyjímka lol

to marek: a taky J.A.R. aby jsme nemuseli zpívat lol

Marku: Ty si děláš sice prdelale já o tom vážně jeden moment uvažoval.Ale je fakt že být Brnákama tak to udělám protože vyjde to pak levněji ty náklady na dopravu a i s parkováním nebude problém...bude se moct pit ale hlavně mě nesmíte poblinkat zahrádku :smich:

Hele Romane, tak tu oslavu přesuň na to fotbalový hřiště :palec2: ...tam bude i dost místa pro 3 grily a i na zaparkování našich miláčků /aut/ a nikdo Ti nepobleje zahradu :smich::smich:

Ty woe! Marku!!!!!!!! Ty jseš hlava!!!! Dobrej nápad!!!! Ano.Zajistim hřiště!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mužete přijet všichni...nebo at řeknou oslavenci co a jak ale dnes zajdu na hřiště a dám to dokupy.

OD TOHO JSEM TU ROMČO :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.