Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

bré ranko, Romano, pokud projde chuťově maso, co jsem ti dovezl, dokážu ho zajistit komplet, případně i kotlety nebo hovězí (máš krkovičku), balené tak jako to tvoje,

myslím, že bych dal dohromady velký stan, lavice a stoly, dovoz bych zajistil.

Najmis a Jardo: každopádně Vaši pomoct využijeme protože jste nejblíže ke mě a měla by v H.K proběhnout organizační schůzka kde si řekneme nějaky ty podrobnosti a tak...Děkuju za ochotu Jardo kol5

kol119 a já ?

S Tebou počitáme od začátky bejku! Ty už jseš náš inventář!!! :palec2:

:rock: :rock: :worthy :worthy :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Jar do, to by bylo FAJN, takový servis :-)

bré ranko, Romano, pokud projde chuťově maso, co jsem ti dovezl, dokážu ho zajistit komplet, případně i kotlety nebo hovězí (máš krkovičku), balené tak jako to tvoje,

Jo na Jardu je spoleh. To jo. :palec2:

pokud dobra kce na luxusni urovni .. jedine sele... anejake to masicko jako doladovaka nez bude hototve .. o tom nemuze byt nadale ani rec... SELE :aggressive:

:rock: :rock: :worthy :worthy :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

rosta bude degustovat piva.. a rekne nam kterou znacku mame pak poridit .. to je jasny.....

• Autor

hele snizku, kdyz ty si takove nase prasatko(sice dalnicni) ale i tak, to si muzem rovnou pochutnat na tobe ne :p:smich:

• Autor
Máš ho tam ;)

parada, dikes kol5

Hoši,hoši...to je vážná věc!! Jestli sele tak s tim musime počítat dopředu.Je potřeba aby hlavní slovo řekli oslavenci a to-Robert,Michal a Najmis.

Taky bych se přimlouval za selátko, to by byla špica maximální kol5 kol5 kol5

rosta bude degustovat piva.. a rekne nam kterou znacku mame pak poridit .. to je jasny.....

Starobrno. :palec2:

jen jestli nebude sele málo..na tolik lidí..co malá kráva :)

Starobrno. :palec2:

a co Černá Hora...ještě se to vaří?

• Autor

Tak ja jsem pro sele taky, ale vypada to cim dal na vetsi akci, asi bych zdrazil vstupne na 250,- nekdo mi to turbo musi zaplatit ne lollol

prasatko jsem nemel hooodne dlouho, takze ja bych do toho urcite sel! :p

Jj, vaří...a že to maj sakra dobrý kol5

No jistě Černá Hora je taky OK. Tam jezdím na jarmark. Mám tam strýce a bratránky. :palec2:

Tak jestli se domluvíme, mohl bych ho zařídit. Takové jaké mám ve vlákně. Prostě hotovku a vyuzenou. Jen se bude muset domluvit velikost a dát včas vědět dopředu na přípravu. ;)

Souhlasím s prasetem, když to nebude Snížek, ten mi přijde nějakej vychrtlej.. lol já bych možná i nějaký sele sehnal. známej dělal 50tiny a dával mi kontakt. jinak my jsme měli kdysi předuzenou asi 9kg kýtu..

Jo tak prasátko by nebylo špatný..ale nevím zda by na něj byl gril a taky se o to musí někdo celej den strat...pokud se to zařídí organizačně a bude na čem ho opékat proč néé.... :):palec2:

Souhlasim s Najmisem.

Romčo koukni se o pár řádků výš, na můj příspěvek. Jestli se k tomu nikdo nebude mít, tak to vyuzený prase ajistím. Chce to ale dát včas vědět JO?

Tak jsem právě sdělil manželce že bude i prasátko a sudy píva a hřiště...no měli jste vidět ten obličej...to přijedeš až v pondělí co.. no herečka....:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.