Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Romane, mám problém, 27.6. jsem na svatbě neteři, takže jedině telemost, ale vzorky samozřejmě zajistím, posedíte beze mě :huh::wallbash:kol10

Romane, mám problém, 27.6. jsem na svatbě neteři, takže jedině telemost, ale vzorky samozřejmě zajistím, posedíte beze mě :huh::wallbash:kol10

Nene.Tak to dáme do placu jiný termin.Tebe tady potřebujeme nejvice borče :)

dobře, 27.6. je sobota, co takhle v pátek?

nebo o týden dřív?

Upraveno od Jar_da

Jardo proberu to s Robertem a Najmisem a zavolám Ti :palec2:

Tak Palo nepojede nikam hochu, Palo má prasklý křížový vaz v levém koleni a nevíme co je s vnějším postranním vazem, stále bolí, to by už po 4 týdnech neměl, sice jen při zátěži, ale bolí, asi to také nebude jen natažené :help:

no tak si te posadim do octavky avodvezu tam no pane kolego ;)

budes me koucovat a nadavat mi a ja padat na zem, to nam jde :)

ja du dneska chytat ale mam neco s prstem minule me nekdo do nej solidne nakopnul, boli to jako minule kdyz to bylo zlomeny tak kurna letos snad uz ne

Taky bych Pala rád viděl na tý pařbě. :feve:

Dnes byl u mě v práci Jarda a už jsme udělali nějaky kroky a rozhodnuti k tomu aby se nám v tu sobotu dobře popijelo a jedlo...Těšte se chuligání!

já su tak nadržený.........:)...teda natěšený

Navrhuju se sejit u mě 27 června - něco ugrilujeme a domluvime další postup.Co kuci?

je to sice ještě daleko,ale budu se snažit aby to klaplo a dorazím.. :palec2:

dobře, 27.6. je sobota, co takhle v pátek?

nebo o týden dřív?

mě by ten pátek nevadil.....o týden dřív nemužu v neděli..to už něco mám.

Najmis: s Tebou je potřeba domluvit dřevo jelikož se nabidnul i Beda že má možnost pár kousku dovézt taky.

mno tak bud každej trochu nebo jen jeden z nás.....já jak sem psal bych si musel pujčit auto a vlek-u svojí Fábule tažný nemám.pokud má Béda lepší podmínky a muže ho dovézt dostattek určitě proti nebudu...vzal bych z domu aspon Fiskárse a nějaký to dřevo naštípal... :palec2:

Upraveno od najmis

Taky nemám na autě tažný :feve: Ale tak naložil bych kufr u kombíka ;) a třeba na 2x přičemž jednou bych se u Romana stavil např. týden před oslavou jak pojedu do školy a na oslavu bych přivezl další várku... jen mi řekněte jak dlouhý polena chcete.

Dedo: probereme to s dám zprávu.Díky moc za Tvou ochotu :palec2:

taky můžu přijet s vozíkem..

Poprosil bych moderátory o zrušeni ankety a vytvoření nové.

Přespání v Hradci Králové po oslavě:

kdo zůstane spát ve stanu v autě nebo na trávě...

kdo pojede večer domů...

Máš to tam ;)

Romane, všechno zajištěno, i cibule je už předsmažená - manželka se asi chce blýsknout nebo si mě udobřit :) , příští týden budu řešit opékání - gril, nebo jak se tomu říká, vyfotím a hodím foto, snad už bude vyrobený a podle toho se dohodneme na dřevu (polena, štípané, délka a množství

No to je skvělá zpráva :palec2: já musim pořešit to parkování podle počtu aut ale snad to taky dobře dopadne.

Pivo je na mě a to chlazení č.2 je slíbené prej od Snížka.

super, asi vyjednám ještě jedno, jako pohotovostní v záloze, stát se může cokoliv a asi vím, kde to domluvit, do Praskačky to není daleko :)

S tim Birellem mi nasadili brouka do hlavy...nebude lepší koupit láhve toho Radegastu Birell???

Lahve se rozbijou..lepší jsou plechovky :)

jako že by po nealkoholickém pivu řádili a rozbíjeli láhve? lol když nealko tak klidně z plechovky..

anebo točený nealko.....

Kuwa chlapi ja jsem abstinent....tak nealko a jedno jestli z plechu nebo skla..............

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.