Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

njn asi tě zná..... :) jo v pondělí,ale kterej měsíc že.... :smich:

No vzheldek k začátku akce okolo 9h budu vyjíždět v 6ráno....pak sport..redbull.....jídlo...pívo...jídlo...a žádnej spánek..no a je najednou neděle odpoledne a zase 3h domů.....ale jinak jsem hodnej to jo.....pro jistotu nahlásím na pondělí volno....:) a volno mi dala i herečka....:) koupím jí lahvinku vína na večer a mojí mámou a je to :)

máš to šikovně vymyšlený.... :)

najmis: prověřeno časem :)

Predbezny seznam, kdo se zucastni:

Romariooo (hostitel)

Michal K. (ja oslavenec)

Superfatty (oslavenec cislo 2)

Najmis (oslavenec cislo 3)

The Frigo

Burek

Rosta19 + Inka

P.T.

Marek

Miles

Zitny( uvidi podle prace, jestli bude cas)

Storm (prislibil to, tak snad to vyjde a spolecne se ozerem)

ViktorMPI

Jar Da

mischicka (zatím na 100% nic neslibuje vzhledem ke změně působiště a nepředvídatelnosti situace na začátku léta)

Krozo

Hrábě Fernetti

SKAJA

Snizek Zab.

Lubinob (nas taxik pro ozrale :D )

Doli

Kubiik

DAKIE

Tak upraven seznam.. pokud ještě někdo chce přijet, tak se ozvěte.. ;) místa ubývají.. lol

Upravil jsem se tam - "M" na "m" na začátku a doplnil info do závorky.

díky za pozvání, Robe :palec2:

co se týče prasete, tak u něho musí pořád někdo být a starat se, s tím se musí počítat, (připravit dřevo)

maso na gril je hotovka za pár chvilek, takže oslavenci ať rozhodnou,

myslím, že bych někde sehnal i bednu na prase (tu opékací, ne na porážku :) ), vyráběli jsme ji, svého času to byl výrobek, který byl nejrychleji naprojektován a vyroben, dodnes drží rekord našich zámečníků :) , zjistím, kde je.

Jardo: jak jsem psal výše.Oslavenci se domluvi a daji vědět.Každopádně je to celodenní akce tak problém by neměl být ani s jednou variantou. :)

letos prostě otestujeme možnosti místního fotbalového plácku a příští akce už bude mít jasný program :-)

a co Černá Hora...ještě se to vaří?

vari ale nepije

Jo tak prasátko by nebylo špatný..ale nevím zda by na něj byl gril a taky se o to musí někdo celej den strat...pokud se to zařídí organizačně a bude na čem ho opékat proč néé.... :):palec2:

no pro blema ..senero

Romčo koukni se o pár řádků výš, na můj příspěvek. Jestli se k tomu nikdo nebude mít, tak to vyuzený prase ajistím. Chce to ale dát včas vědět JO?

uzene ..prase to uz neni ono ale je to jedno....

letos prostě otestujeme možnosti místního fotbalového plácku a příští akce už bude mít jasný program :-)

To je dobře že to tam bude - aspoň bude mít mládež větší prostor na hraní kde na ně bude vidět :palec2:

Hrábě jestli tam budeš zase chodit a v každé ruce jeden Absinth takse Ti ta "mládež" na ten sport vykašle a bude se Ti snažit ulehčit Tvé břímě

To né, Absint už nekupuju páč ho kromě burka nikdo nechtěl pít lol

burek okrem jedného glglu absintu nič nepil :aggressive::feve::smich:

hele a co to udělat bez alkoholu, jen sodofky jako správní řidiči? :palec2: ...jen rosťa a hrábě by dostali nealko pivo páč ti ho potřebují ke zdárné funkci těla asi (podle foto z ŠH8) lol

Upraveno od krozo

náhodou, mě ten absinth chutnal :)

...

"Bez" toho mám v hokně a za celej rok dost tak si uděluju párkrát do roka vyjímku !!! :kol-35:

A na fotkách to je jenom imitace a doplněk !!!

další činoherní výkon jako v to pondělí lukáš+skaja? lol

ale Rosťa nesmie chýbať :D:smich::palec2:

náhodou, mě ten absinth chutnal :)

No nebyl špatnej :palec2: I jirka3 si ho chválil jenom na některý byl slabej. Jako třeba ....... ho ještě zapíjel Rumem s Colou lol

ale Rosťa nesmie chýbať :D:smich::palec2:

Nojo, to už jsou pak ta léta praxe lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.