Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

další činoherní výkon jako v to pondělí lukáš+skaja? lol

Cože?? ...zase budem mít s Lukynem vystoupení?? :D :D :D

No nebyl špatnej :palec2: I jirka3 si ho chválil jenom na některý byl slabej. Jako třeba ....... ho ještě zapíjel Rumem s Colou lol

tak asi tuším kdo to byl... ex?

kdybyste si raději dali soutěž v pití mlíka..:) Ne chlastu..pak budete mít akorát okna :) A až se zase ráno probudíte vedle cizí ženy tak budete čumět :) nebo v horším případě vedle nahýho chlapa s klobásou v ruce :)

tak asi tuším kdo to byl... ex?

Ten taky ale on ho nezapíjel. A...

Cože?? ...zase budem mít s Lukynem vystoupení?? :D :D :D

a Snížek to nahrá :D:smich:

kdybyste si raději dali soutěž v pití mlíka... :) A až se zase ráno probudíte vedle cizí ženy tak budete čumět ...

Mlíko je na :ble ale takovej plnotučnej -_- - to je potom jiná :palec2:

A to probuzení to je o zvyku lol

a Snížek to nahrá :D:smich:

Tak v tomhle já už nehraju lol

Já na Vás dohlídnu.......nebojte a případné kompromitující fotky budete moci odkoupit :)

a nejsem v úplatcích náročnej :) dá se se mnou mluvit :)

No aby jsi pak nemusel nakonec být ty ten kdo bude uplácet :) takhle to většinou bývá...

a nejsem v úplatcích náročnej :) dá se se mnou mluvit :)

Jj. Už máš malou vilku, malí autíčko a malou plachetničku, že lol

fotit opilce není to, s čím se dá chlubit :)

Mlíko je dobrý, ale až po tvrdým :p pak nebolí hlava :)

Jj. Už máš malou vilku, malí autíčko a malou plachetničku, že lol

přesně, ale pořád je to málo...chci velkou vilu, velký auto, velkou plachetnici :palec2::smich:

Tak předběžně je nahlášených cca 25 lidi což je docela mazec!!!!!!

čus lidi.... :)

jak píše Roman...to už je mazec.. :) rád vidím na seznamu učastníku pana Dakieho... -_-

Najmis: máš za ukol zjistit zda by pan Dakie chtěl přijet.Ju? Já ho rád přivítám! :palec2:

O.K. zařídím.. :palec2:

Co mě ale tak ted napadlo....když by se dělalo to prasátko je potřeba celkem dost dřeva....kde ho vzít a nekrást..???? :smich:

Bydliš kousek od lesa ne?...my si poradíme Najmis ne?...

jo to bydlím a dřeva tu je haba kuk...sežen odvoz a není problém.... ;) vedle sebe na sedačku špalek fakt nedám... lol

Tak to je dobré vědět :palec2: díky Najmis.

Dakieho jsem pozval kucí už včera a proto je na seznamu.. dřevo, tak to můžu přijet s vozejkem :-)

Roberte: já jsem včera měl dlouhe telefonát se Snížkem a ten mi slibil že pomuže ve všech směrech-z toho strach nemám.Ted by se mělo dořešit co budeme dělat? Jestli to sele a nebo nějaky ty plátky.Brněnská knajpa by se přikláněla pro selátko.Jarda mě taky včera volal a nějaké to zařízení na rožnění toho "dobytka" by taky neměl být problém.Co myslite Vy?

tak bedna prověřena, už není nic moc, stav děs běs, ale zrovna se pro kolegu vyrábí opékání na cca 30kg masa, primárně na dvě kýty (naložené lákované máme), nebude problém to zajistit, ale musím to nejdříve vidět, vyfotit a dát to sem, jestli se tam selátko vejde, anebo opékat kejty - taky cesta, můžu pořešit i odvoz dřeva od Najmise, vlek mám velký i malý, k Najmisovi to mám stejně jako do HK.

p.s. - aktuální cena - vepřová kýta lákovaná na gril - 110,- Kč/kg

nebo marinovaná - 157,- Kč/kg

Upraveno od Jar_da

Jardo: tak to je paráda žes napsal sem i ty ceny.Je potřeba aby to viděl Snížek a řekl za kolik by šlo sehnat to prase cca 30kg.

Díky Jardo. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.