Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Rosťa19:kurňa taky pěkná sviňa předuzená....mňam... :palec2: chlape proč já si pořád myslím že je ti 19 ;)

Kluci to vypadá na další škodahome u Romariu... :palec2:

Už tak trochu seru bobky...ale doufám že to proběhne bez problému.Kluci z knajpy mi slíbili že pomužou tzn.že TO MUSI DOBŘE DOPADNOUT.Vid Snížku?

oukej :) bude to neco jako letni besidka :D:D

spacer.gif

kdybste potrebovali s necim hilfe staci rict, neco muzu zaridit privezt apod.

Vitto můžeš třeba stát na bráně.. :smich: ba ne my nejsme holiny, my Tě pustíme i ke grilu.. :palec2:

romane: TO MUSÍ DOBŘE DOPADNOUT.. :palec2:

Upraveno od superfatty

Není potřeba, sele to vyhrálo na plný čáře - taky je to jediná správná možnost, žejo :D ...že to někdo pořád nechce pochopit, to už je věc druhá, s tím už hlasování nic neudělá ;)

souhlasim

na branu me uz nikdo nedostane :D natoz vy :D

Nebo při fotbálku v bráně Vitto. To máš zmáknutý ne? :palec2:

Upraveno od Rosťa19

Rosťo jednu bránu chci já.....já bych to tam neuběhal a neudejchal :)

Muj nazor

romariooo co se ocekava.. lidi chteji sele ale na druhou stranu jej nechteji .. myslim si a to scela uprime ze takto se akce nedelaji.. proste poradatel dle sveho uvazeni nachysta parbu.. take se neptam lidi co chteji za akci ...a co tam chteli.. kazdy clovek ma jiny nazor a jine pozadavky lze se jen prizpusobovat. Je treba zrusit anktety co chcete a maximalne se na ne divat jako nejakej smer...

Takze byt tebou ... rozhodnu se co vlastne poradatele tedy oslavenci chteji..ti se musi dohodnout... a potom se do toho dat.. a zacit zajistovat pokud to bude sele..pokud to sele nebude..... tak pak neni co resit dojede brnenska knajpa rozbije stan vytahne bece a chladaky a vyhodi gril a zacne grilovat masicko.. chapes ne jak to myslim... proste bud velka akce naplanovat a neptat se a nebo .. kazdej neco doveze a bude se to delat spontalne... hi hi hi

Kua někde musím sehnat kopačky nebo si na tom angličanu rozbiju hubu. :feve:

Snížku: více méně s tim souhlasim ale zároven chci vyhovět většině...chápeš ne?

Kua někde musím sehnat kopačky nebo si na tom angličanu rozbiju hubu. :feve:

Bez kopaček to bude ta správná prča.....JO ABUDE ZAJIŠTĚNA PRVNÍ POMOC? :smich:

Manželka je zdravotní sestra takže první pomoc je zajištěna kol5

Pokud myslíš mojí manželku, tak na dálku možná...bude doma hlídat prcka a psa a udržovat oheň domácího krbu pohody manželství :)

A pokud je Tvoje manželka zravotní sestra tak to je potom pohoda :)

Nějak se mi straníš....:(

Upraveno od Marek

Bez kopaček to bude ta správná prča.....JO ABUDE ZAJIŠTĚNA PRVNÍ POMOC? :smich:

Jo Marku a zlomíme si hnáty co? :smich:

Nezlomíme..budeme opatrní....já teda jo...pokud mě někdo nesejme :(

já si teda kopačky fakt kupovat nebudu..stejně by mě to nepomohlo... :smich: ale nějaký hadry na převlíknutí to chtít bude.. :)

hele a co nahodit novou anketu kolik jsou lidi ochotni přispět "vstupným" odstupňováno po 100,- ať se ví s jakým zhruba rozpočtem se má počítat?

Upraveno od theFrigo

to chce zdravotní sestřičky jako z xxx filmu.. hlavně aby uměly pěkně pofoukat bolístko... lol

to je DOBREJ nápad.. začal bych na 200kč..

Upraveno od superfatty

já si teda kopačky fakt kupovat nebudu..stejně by mě to nepomohlo... :smich: ale nějaký hadry na převlíknutí to chtít bude.. :)

No to je jasný..přeci tam nebudeš pak sedět v zapařenejch trenkách :smich::smich::smich:

to chce zdravotní sestřičky jako s xxx filmu.. hlavně aby uměly pěkně pofoukat bolístko... lol

jo a budeš furt na ošetřovně co :prc:

No to je jasný..přeci tam nebudeš pak sedět v zapařenejch trenkách :smich::smich::smich:

voe tak spodáry jsou jasný..sem spíš myslel vrchní hadry....vemte si zelený trička,at to není tolik vidět...bo tomu nepomuže ani ariel profesionál... :)

A jak se poznají jednotliví hráči týmu? Co bude za barvy družstev? To je otázka do placu že...

Snížku: více méně s tim souhlasim ale zároven chci vyhovět většině...chápeš ne?

No tak většina se vyjádřila - viz anketa. Ale stejně to vypadá, že nakonec bude mít většina smůlu :(

Zpochybnuju výsledky ankety a Skáju předvolávám do Hradce Králové na vysvětlení celé situace! :help::p

Zpochybnuju výsledky ankety a Skáju předvolávám do Hradce Králové na vysvětlení celé situace! :help::p

Na to ti neskočím, ste úplně stejí jako kterákoliv jiná politická strana - naslibujete hory doly, dáte lidu možnost se vyjádřit a pak se stejně na něco vymluvíte, že to tak nejde a uděláte si to po svým....to já moc dobře znám, takovýhle fligny, s tím si na mě nepříjdete :p :p :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.