Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Taková akce a já o ní ještě nic nevím !!! :help:

Taková akce a já o ní ještě nic nevím !!! :help:

no nejsi jiste sam... hi hi hi hi ale asi nectes knajpu tam se o tom psalo

:kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26: :kol-26:

he...a já mám narozky 2.7. :p

mile rád se zučastním této mega oslavy... :palec2:

a do pytle..třetí oslavenec...tak to bude MEGA PÁRTY :palec2: ....... chudáci sousedi..... :help::kuk::feve:

Upraveno od Marek

no nejsi jiste sam... hi hi hi hi ale asi nectes knajpu tam se o tom psalo

To teda ani omylem protože číst min.20.stránek denně může akorát dadáček kterej sem "nechodí" ale ppotajnu je tady pořád lol

S brnákama dám řeč v sobotu.Nebojte kuci!!! O nic nepřijdete.Vždyt víte že jsem v knajpě a u Vás na Moravě jako doma :)

Upraveno od Romariooo

No zato já už jsem v seznamu a ani sem se nestihl přihlásit -_-:palec:

Už jsem si to napsal do diáře :palec:

S brnákama dám řeč v sobotu...

A myslíš že Ti ještě někdo bude moct odpovědět ???

• Autor

Presne tak, domluvili jsme se s Romcou, ze Vas, kluky brnaky, pozvem osobne na SH :palec2:

Pisu si taky do diare a asi si rovnou pozadam v praci o dovolenou lol

musím si nechat kvůli Vám předělat občanku a pas a řidičák kura fix.. mám narozeniny až 4.8. ale slavit se to bude měsíc předem..

dárky si strčte za stěrače, přivezte jen dobrou náladu a maximálně hezké stopařky.. lol

no a ještě je otázka jak to uděláme s jídlem a pitím.. nejspíš se vybere vlezné a pak bude všechno grátis kucí.. s tím, že bude nějaké přijatelné pivko pro všechny a nealkáče od Coca-Coly a podobná lepidla..

Upraveno od superfatty

žjóva to bude akce...už se těším, dopište mě na seznam ...a pro oslavence mě něco napadlo s čímž mě pomůže babička ...takže povezu 3kousky...??? ;)

ty mi hlavně nalepíš ty samotlepky lol

Tak to aby Roman přistavěl parkovací plochu :)

Hlavně se kluci musime domluvit aby jste přijeli tak nějak rozumně a aby to jedno auto bylo plny kvůli parkování.

Už jsem o tom předběžně mluvil s Burkem.Je sice dost času ale stejně.Kousek od nás je fotbalové hřiště a mužeme dát fotbálek.Ten kdo prohraje tak meje nádobi!!! :smich:

Beru, ale musíš mít JAR..ten umyje vše a ještě zbyde spousta času na zábavu :)

Hele Romane a co objednat autobus a všechny nás po republice posbírat a pak zase rozvést :)

ty mi hlavně nalepíš ty samotlepky lol

Roberte ty samolepky maj jen Moraváci. VIP. :smich:

Hlavně se kluci musime domluvit aby jste přijeli tak nějak rozumně a aby to jedno auto bylo plny kvůli parkování.

Už jsem o tom předběžně mluvil s Burkem.Je sice dost času ale stejně.Kousek od nás je fotbalové hřiště a mužeme dát fotbálek.Ten kdo prohraje tak meje nádobi!!! :smich:

Ty woe Romčo to abych si koupil kopačky. Zaze výdaje :feve::smich:

A doufám že tam bude leppší obsluha než na ŠH :palec2:

Marku: Ty si děláš sice prdelale já o tom vážně jeden moment uvažoval.Ale je fakt že být Brnákama tak to udělám protože vyjde to pak levněji ty náklady na dopravu a i s parkováním nebude problém...bude se moct pit ale hlavně mě nesmíte poblinkat zahrádku :smich:

ne Romčo, sjeli by jsme se na firemním parkovišti u Tebe a odtamtud autobusem :smích:

to Rosta: severočeši jsou vyjímka lol

to marek: a taky J.A.R. aby jsme nemuseli zpívat lol

Marku: Ty si děláš sice prdelale já o tom vážně jeden moment uvažoval.Ale je fakt že být Brnákama tak to udělám protože vyjde to pak levněji ty náklady na dopravu a i s parkováním nebude problém...bude se moct pit ale hlavně mě nesmíte poblinkat zahrádku :smich:

Hele Romane, tak tu oslavu přesuň na to fotbalový hřiště :palec2: ...tam bude i dost místa pro 3 grily a i na zaparkování našich miláčků /aut/ a nikdo Ti nepobleje zahradu :smich::smich:

Ty woe! Marku!!!!!!!! Ty jseš hlava!!!! Dobrej nápad!!!! Ano.Zajistim hřiště!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mužete přijet všichni...nebo at řeknou oslavenci co a jak ale dnes zajdu na hřiště a dám to dokupy.

OD TOHO JSEM TU ROMČO :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.