Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Romane, mám problém, 27.6. jsem na svatbě neteři, takže jedině telemost, ale vzorky samozřejmě zajistím, posedíte beze mě :huh::wallbash:kol10

Romane, mám problém, 27.6. jsem na svatbě neteři, takže jedině telemost, ale vzorky samozřejmě zajistím, posedíte beze mě :huh::wallbash:kol10

Nene.Tak to dáme do placu jiný termin.Tebe tady potřebujeme nejvice borče :)

dobře, 27.6. je sobota, co takhle v pátek?

nebo o týden dřív?

Upraveno od Jar_da

Jardo proberu to s Robertem a Najmisem a zavolám Ti :palec2:

Tak Palo nepojede nikam hochu, Palo má prasklý křížový vaz v levém koleni a nevíme co je s vnějším postranním vazem, stále bolí, to by už po 4 týdnech neměl, sice jen při zátěži, ale bolí, asi to také nebude jen natažené :help:

no tak si te posadim do octavky avodvezu tam no pane kolego ;)

budes me koucovat a nadavat mi a ja padat na zem, to nam jde :)

ja du dneska chytat ale mam neco s prstem minule me nekdo do nej solidne nakopnul, boli to jako minule kdyz to bylo zlomeny tak kurna letos snad uz ne

Taky bych Pala rád viděl na tý pařbě. :feve:

Dnes byl u mě v práci Jarda a už jsme udělali nějaky kroky a rozhodnuti k tomu aby se nám v tu sobotu dobře popijelo a jedlo...Těšte se chuligání!

já su tak nadržený.........:)...teda natěšený

Navrhuju se sejit u mě 27 června - něco ugrilujeme a domluvime další postup.Co kuci?

je to sice ještě daleko,ale budu se snažit aby to klaplo a dorazím.. :palec2:

dobře, 27.6. je sobota, co takhle v pátek?

nebo o týden dřív?

mě by ten pátek nevadil.....o týden dřív nemužu v neděli..to už něco mám.

Najmis: s Tebou je potřeba domluvit dřevo jelikož se nabidnul i Beda že má možnost pár kousku dovézt taky.

mno tak bud každej trochu nebo jen jeden z nás.....já jak sem psal bych si musel pujčit auto a vlek-u svojí Fábule tažný nemám.pokud má Béda lepší podmínky a muže ho dovézt dostattek určitě proti nebudu...vzal bych z domu aspon Fiskárse a nějaký to dřevo naštípal... :palec2:

Upraveno od najmis

Taky nemám na autě tažný :feve: Ale tak naložil bych kufr u kombíka ;) a třeba na 2x přičemž jednou bych se u Romana stavil např. týden před oslavou jak pojedu do školy a na oslavu bych přivezl další várku... jen mi řekněte jak dlouhý polena chcete.

Dedo: probereme to s dám zprávu.Díky moc za Tvou ochotu :palec2:

taky můžu přijet s vozíkem..

Poprosil bych moderátory o zrušeni ankety a vytvoření nové.

Přespání v Hradci Králové po oslavě:

kdo zůstane spát ve stanu v autě nebo na trávě...

kdo pojede večer domů...

Máš to tam ;)

Romane, všechno zajištěno, i cibule je už předsmažená - manželka se asi chce blýsknout nebo si mě udobřit :) , příští týden budu řešit opékání - gril, nebo jak se tomu říká, vyfotím a hodím foto, snad už bude vyrobený a podle toho se dohodneme na dřevu (polena, štípané, délka a množství

No to je skvělá zpráva :palec2: já musim pořešit to parkování podle počtu aut ale snad to taky dobře dopadne.

Pivo je na mě a to chlazení č.2 je slíbené prej od Snížka.

super, asi vyjednám ještě jedno, jako pohotovostní v záloze, stát se může cokoliv a asi vím, kde to domluvit, do Praskačky to není daleko :)

S tim Birellem mi nasadili brouka do hlavy...nebude lepší koupit láhve toho Radegastu Birell???

Lahve se rozbijou..lepší jsou plechovky :)

jako že by po nealkoholickém pivu řádili a rozbíjeli láhve? lol když nealko tak klidně z plechovky..

anebo točený nealko.....

Kuwa chlapi ja jsem abstinent....tak nealko a jedno jestli z plechu nebo skla..............

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.