Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

anebo točený nealko.....

O to právě jde jestli se vůbec tolik nealko piv vypije.Ale je to jedná z variant.

Kuwa chlapi ja jsem abstinent....tak nealko a jedno jestli z plechu nebo skla..............

tak to sedím vedle sebe...a pejede jedno nealko za druhým... ;)

tak to sedím vedle sebe...a pejede jedno nealko za druhým... ;)

no uz se tesim....ale ja nevypiju ani nealko pivo...jsem na sladky..cola,fanta,sprite,cappy atd..............

Kuwa chlapi ja jsem abstinent....tak nealko a jedno jestli z plechu nebo skla..............

Já jsem rád za každý názor! Jen tak dál!!! A co mimo toho Radegastu? Džusy nebo Kofola?

Já jsem rád za každý názor! Jen tak dál!!! A co mimo toho Radegastu? Džusy nebo Kofola?

kofola i dzus........je to jedno.........to budu mit zalepenou hubu tyden

Coca cola...pepsi cola...redbull...a obyč voda....

Coca cola...pepsi cola...redbull...a obyč voda....

Dobra volba je cola s fantou :)

Je to 11 dni po mych narozkach, to tam bude samej oslavenec. -_-

Doli: s Tebou a Luke288 počítám že přijedete spolu jednim autem :palec2:

Dobra volba je cola s fantou :)

tak si dáme..to bude mazec..kdo dřív půjde na WC :smich:

Za mne vidim piti Birell + voda :)

koukám samej abstinent...:)

Pánové, taková akce v tomto rozsahu a s tímto počtem lidí nelze organizovat tak, aby bylo od všeho dostatek a dle požadavků jednotlivých lidí, opravdu to nejde zvládnout, buďte trochu rozumní,

Při akcích tohoto druhu bych to viděl na točené pivo a točené nealko, otázkou zůstává jaké nealko, kolik lidí tolik chutí tady nejde moc praktikovat, takže klasika - buď nealko pivo nebo kofola, tento sortiment bych doplnil o balenou vodu, tyhle položky by byly zahrnuty do rozpočtu.

Tak byl jsem donucen se vyjádřit :t , tudíž pokud pojedu, tak řeším dilemma: pít alkohol a bavit se ale spát v káře a nebo nepít a spát doma v postýlce, ale přikláním se k lehkému pití a přespání v autě...

Přesně tak.Kofola,Birell a pitná voda-neni problém včetně piva samozřejmě :)

no s tím spaním, vzhledem k tomu, že mám zajištěn stan 3x10m s bočnicemi, tak se dá udělat spaní v něm, takže matračku nebo karimatku a nemusíš se krčit v autě

Milo: proč v autě? Vždyt bude zajištěná zahrádka a stany takže to auto bych viděl jako nouzovku!

-_-
auto bych viděl jako nouzovku!

ale to se ti nesmí chtít blinkat :)

Birell je zrovna hnus největší, to už bych bral jiný nealko pivo...ale to je vaše věc, já to pít nebudu, jen uvažuju nahlas :D

jasně může být pár kousků energy drinků atd.. a s tím spaním, to je supr nápad. Já sem sice estét ale občas se vyspat venku člověku neuškodí..

P.T.: Pavle ty budeš v akci? že budeš na nealku? Spaní v autě ti jde ne? lol

myslím, že Birell je tu bráno obecně nějaké nealko

Ad nealko pivo - ja mam teda zrovna Radka nejradsi...

Roberte - u mne je to zatim slozitejsi, ve hre je nekolik variant. Za a - nedostanu dovolenou, tim je to jasne. Za b - dovolenou dostanu, ale zena nebude mit povolene neomezene vychazky, pak tam mozna prespim. Za c - zena bude mit povolene vychazky, tj prijedeme oba a vecer jedeme domu :)

Nicmene i kdybych prespaval, stejne asi zustanu na nealku, treba domu si uz klasicke pivo nekupuju, Birell mi proste chutna :)

Skájo: vidiš to...co člověk to názor! Mě zrovna Birell Radegast vyloženě chutná a pořád je lepší než ty sladky sračky plné chemie a sladidel ve formě cukru a pod.

to Pavel: musíš dát ženě, nevšiml jsem si prstýnku :smich: OMEZENE vycházky a přijet sám..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.