Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

bré ranko, Romano, pokud projde chuťově maso, co jsem ti dovezl, dokážu ho zajistit komplet, případně i kotlety nebo hovězí (máš krkovičku), balené tak jako to tvoje,

myslím, že bych dal dohromady velký stan, lavice a stoly, dovoz bych zajistil.

Najmis a Jardo: každopádně Vaši pomoct využijeme protože jste nejblíže ke mě a měla by v H.K proběhnout organizační schůzka kde si řekneme nějaky ty podrobnosti a tak...Děkuju za ochotu Jardo kol5

kol119 a já ?

S Tebou počitáme od začátky bejku! Ty už jseš náš inventář!!! :palec2:

:rock: :rock: :worthy :worthy :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Jar do, to by bylo FAJN, takový servis :-)

bré ranko, Romano, pokud projde chuťově maso, co jsem ti dovezl, dokážu ho zajistit komplet, případně i kotlety nebo hovězí (máš krkovičku), balené tak jako to tvoje,

Jo na Jardu je spoleh. To jo. :palec2:

pokud dobra kce na luxusni urovni .. jedine sele... anejake to masicko jako doladovaka nez bude hototve .. o tom nemuze byt nadale ani rec... SELE :aggressive:

:rock: :rock: :worthy :worthy :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

rosta bude degustovat piva.. a rekne nam kterou znacku mame pak poridit .. to je jasny.....

• Autor

hele snizku, kdyz ty si takove nase prasatko(sice dalnicni) ale i tak, to si muzem rovnou pochutnat na tobe ne :p:smich:

• Autor
Máš ho tam ;)

parada, dikes kol5

Hoši,hoši...to je vážná věc!! Jestli sele tak s tim musime počítat dopředu.Je potřeba aby hlavní slovo řekli oslavenci a to-Robert,Michal a Najmis.

Taky bych se přimlouval za selátko, to by byla špica maximální kol5 kol5 kol5

rosta bude degustovat piva.. a rekne nam kterou znacku mame pak poridit .. to je jasny.....

Starobrno. :palec2:

jen jestli nebude sele málo..na tolik lidí..co malá kráva :)

Starobrno. :palec2:

a co Černá Hora...ještě se to vaří?

• Autor

Tak ja jsem pro sele taky, ale vypada to cim dal na vetsi akci, asi bych zdrazil vstupne na 250,- nekdo mi to turbo musi zaplatit ne lollol

prasatko jsem nemel hooodne dlouho, takze ja bych do toho urcite sel! :p

Jj, vaří...a že to maj sakra dobrý kol5

No jistě Černá Hora je taky OK. Tam jezdím na jarmark. Mám tam strýce a bratránky. :palec2:

Tak jestli se domluvíme, mohl bych ho zařídit. Takové jaké mám ve vlákně. Prostě hotovku a vyuzenou. Jen se bude muset domluvit velikost a dát včas vědět dopředu na přípravu. ;)

Souhlasím s prasetem, když to nebude Snížek, ten mi přijde nějakej vychrtlej.. lol já bych možná i nějaký sele sehnal. známej dělal 50tiny a dával mi kontakt. jinak my jsme měli kdysi předuzenou asi 9kg kýtu..

Jo tak prasátko by nebylo špatný..ale nevím zda by na něj byl gril a taky se o to musí někdo celej den strat...pokud se to zařídí organizačně a bude na čem ho opékat proč néé.... :):palec2:

Souhlasim s Najmisem.

Romčo koukni se o pár řádků výš, na můj příspěvek. Jestli se k tomu nikdo nebude mít, tak to vyuzený prase ajistím. Chce to ale dát včas vědět JO?

Tak jsem právě sdělil manželce že bude i prasátko a sudy píva a hřiště...no měli jste vidět ten obličej...to přijedeš až v pondělí co.. no herečka....:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.