Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mel bych takovej dotaz ... jak velkej problem je zapojit zesilovac na original radio skoda symphony ?

A pres ten zesik pak krmit repro ?

Já to tak mám a funguje to.

problém je akorát ten že nemá RCA výstupy.Pak se to musí řešit převodníkem signálu např...

post-29-1143482975.jpg

má RCA výstupy. (mini ISO)

...v tom případě je potom nutný mini ISO 6pin/na 4 x cinch pro rádia Blaupunkt.To by mělo být se Symphony shodné.Měl jsem toto rádio ve fabii a nemělo nic(schit hned letěl)

moje Symfony CD má. Takže jsem koupil přechod mini ISO - 4xcinch. 4x kabel na zesík a pak zas z5 dopředu na repro.

Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-)

Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět?

Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět?

Ja s tim problem vubec zadnej nemam ...

Můžu potvrdit, občas jezdím i po panelový cestě a nepřeskakují mi ani "zálohovaná"- takže pohoda.

mi na nerovnostech tedy preskakuje dosti - parkrat se uz stalo, ze aj radio se me preladilo na jinou stanici, ale to se letelo chvili vzduchem... jinac u CD - nejvice to u meho auti jde prave poznat na panelech, i kdyz aj kostky co jsou tu v praglu me uz timto taktez poctily, ze CD tam radeji vypinam...

Mě ještě myslím neskočilo. Nebo jsem si nevšiml. :)

Mě ještě myslím neskočilo. Nebo jsem si nevšiml. :)

me skace porad i na rovine :smich:

Mišo to tvoje HIGT END rádio přeskakuje ?

Měl sis koupit schitku Symfony za trojku a byl bys spokojenej.

Mám ho taky a v naprostý pohodě co se reprodukce týče, jen mi nějak "blbne" ovladač hlasitosti - ne vždy když otáčím doleva se muzika zesílí a naopak, jakoby se lehce "protáčel", ne pořád ale všim jsem si toho...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.