Publikováno Březen 27, 200619 r Mel bych takovej dotaz ... jak velkej problem je zapojit zesilovac na original radio skoda symphony ? A pres ten zesik pak krmit repro ?
Březen 27, 200619 r problém je akorát ten že nemá RCA výstupy.Pak se to musí řešit převodníkem signálu např...
Březen 27, 200619 r ...v tom případě je potom nutný mini ISO 6pin/na 4 x cinch pro rádia Blaupunkt.To by mělo být se Symphony shodné.Měl jsem toto rádio ve fabii a nemělo nic(schit hned letěl)
Březen 27, 200619 r moje Symfony CD má. Takže jsem koupil přechod mini ISO - 4xcinch. 4x kabel na zesík a pak zas z5 dopředu na repro.
Březen 28, 200619 r Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-) Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět?
Březen 28, 200619 r Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-)Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět? Ja s tim problem vubec zadnej nemam ...
Březen 28, 200619 r Můžu potvrdit, občas jezdím i po panelový cestě a nepřeskakují mi ani "zálohovaná"- takže pohoda.
Březen 29, 200619 r Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-)Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět? mi na nerovnostech tedy preskakuje dosti - parkrat se uz stalo, ze aj radio se me preladilo na jinou stanici, ale to se letelo chvili vzduchem... jinac u CD - nejvice to u meho auti jde prave poznat na panelech, i kdyz aj kostky co jsou tu v praglu me uz timto taktez poctily, ze CD tam radeji vypinam...
Březen 29, 200619 r Mišo to tvoje HIGT END rádio přeskakuje ? Měl sis koupit schitku Symfony za trojku a byl bys spokojenej.
Duben 6, 200619 r Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-)Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět? Mám ho taky a v naprostý pohodě co se reprodukce týče, jen mi nějak "blbne" ovladač hlasitosti - ne vždy když otáčím doleva se muzika zesílí a naopak, jakoby se lehce "protáčel", ne pořád ale všim jsem si toho...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.