Přejít na obsah

Zesik + Symphony

Host MichalF

Doporučené příspěvky

Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-)

Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět?

Ja s tim problem vubec zadnej nemam ...

Odkaz ke komentáři

mi na nerovnostech tedy preskakuje dosti - parkrat se uz stalo, ze aj radio se me preladilo na jinou stanici, ale to se letelo chvili vzduchem... jinac u CD - nejvice to u meho auti jde prave poznat na panelech, i kdyz aj kostky co jsou tu v praglu me uz timto taktez poctily, ze CD tam radeji vypinam...

Odkaz ke komentáři

Mám ho taky a v naprostý pohodě co se reprodukce týče, jen mi nějak "blbne" ovladač hlasitosti - ne vždy když otáčím doleva se muzika zesílí a naopak, jakoby se lehce "protáčel", ne pořád ale všim jsem si toho...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...