Host MichalF Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Mel bych takovej dotaz ... jak velkej problem je zapojit zesilovac na original radio skoda symphony ? A pres ten zesik pak krmit repro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Já to tak mám a funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 problém je akorát ten že nemá RCA výstupy.Pak se to musí řešit převodníkem signálu např... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 má RCA výstupy. (mini ISO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 ...v tom případě je potom nutný mini ISO 6pin/na 4 x cinch pro rádia Blaupunkt.To by mělo být se Symphony shodné.Měl jsem toto rádio ve fabii a nemělo nic(schit hned letěl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 moje Symfony CD má. Takže jsem koupil přechod mini ISO - 4xcinch. 4x kabel na zesík a pak zas z5 dopředu na repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-) Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-)Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět? Ja s tim problem vubec zadnej nemam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekrato Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Můžu potvrdit, občas jezdím i po panelový cestě a nepřeskakují mi ani "zálohovaná"- takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-)Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět? mi na nerovnostech tedy preskakuje dosti - parkrat se uz stalo, ze aj radio se me preladilo na jinou stanici, ale to se letelo chvili vzduchem... jinac u CD - nejvice to u meho auti jde prave poznat na panelech, i kdyz aj kostky co jsou tu v praglu me uz timto taktez poctily, ze CD tam radeji vypinam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Mě ještě myslím neskočilo. Nebo jsem si nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Mě ještě myslím neskočilo. Nebo jsem si nevšiml. me skace porad i na rovine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Mišo to tvoje HIGT END rádio přeskakuje ? Měl sis koupit schitku Symfony za trojku a byl bys spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MT4x4 Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Nechci zakládat nové téma, tak se přiživím tady....:-)Přemýšlím o koupi Symphony do OCtavie. Máte nějaké problémy s přeskakováním CD na nerovnostech? Má to nějakou vyrovnávací pamět? Mám ho taky a v naprostý pohodě co se reprodukce týče, jen mi nějak "blbne" ovladač hlasitosti - ne vždy když otáčím doleva se muzika zesílí a naopak, jakoby se lehce "protáčel", ne pořád ale všim jsem si toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.