Publikováno Květen 31, 200916 r Když vypnu klíček, vypne se rádio a po vteřině se na vteřinu na displeji zobrazí "Tim 2hod" Neví někdo co to znamená?? díky
Červen 1, 200916 r Znamena to,ze jeste po dobu dvou hodin budou zaznamenany dopravni informace. Samo ze to musis mit na statnici ktera vysila dopravni info - pokud ne,nic se nedeje. Upraveno Červen 1, 200916 r od maros
Červen 1, 200916 r Presne tak. Funkcia "AIM". Nahrava to dopravne hlasenia aj ked je radio vypnute. Vie to zaznamenat cca. 4 minuty hlaseni ak sa dobre pamatam. Potom sa to zacne premazavat. Zda sa mi, ze ta doba nahravania sa da nadstavit. Nevyuzivam vsak tuto funkciu skoro vobec...
Červen 1, 200916 r Autor aháá už jsem to nějak vypnul Jinak nevíte které rádio tyhle informace podporuje? a pak taky jak si to poslechnu?
Červen 1, 200916 r Poslechneš si je tlačitkem AIM. Možná by nebylo od věci, kdyby sis přečetl návod k obsluze pro Symphony
Červen 1, 200916 r Autor wog: přesně ten nemám, takže děkuji all: a ještě jedna věc, minule se mi stalo, že mi nevyjelo CD, jen se rozsvítilo eject a nic, tak jsem to rozebral, odpojil motůrek na vyndavání cd vyndal manualně, dal dohromady a ok, ale zdá se mi že těsně než vyjede úplně ven, tak jde motůrek stuha a moc se tomu nechce... setkal se už někdo s tímhle? Upraveno Červen 1, 200916 r od snb-rider
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.