snb-rider Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Když vypnu klíček, vypne se rádio a po vteřině se na vteřinu na displeji zobrazí "Tim 2hod" Neví někdo co to znamená?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Znamena to,ze jeste po dobu dvou hodin budou zaznamenany dopravni informace. Samo ze to musis mit na statnici ktera vysila dopravni info - pokud ne,nic se nedeje. Editováno: 1. Červen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Presne tak. Funkcia "AIM". Nahrava to dopravne hlasenia aj ked je radio vypnute. Vie to zaznamenat cca. 4 minuty hlaseni ak sa dobre pamatam. Potom sa to zacne premazavat. Zda sa mi, ze ta doba nahravania sa da nadstavit. Nevyuzivam vsak tuto funkciu skoro vobec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 aháá už jsem to nějak vypnul Jinak nevíte které rádio tyhle informace podporuje? a pak taky jak si to poslechnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Poslechneš si je tlačitkem AIM. Možná by nebylo od věci, kdyby sis přečetl návod k obsluze pro Symphony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Cesky rozhlas 1 to vysila 100 % . Da se tam nastavit ze to zaznamenava 24 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) wog: přesně ten nemám, takže děkuji all: a ještě jedna věc, minule se mi stalo, že mi nevyjelo CD, jen se rozsvítilo eject a nic, tak jsem to rozebral, odpojil motůrek na vyndavání cd vyndal manualně, dal dohromady a ok, ale zdá se mi že těsně než vyjede úplně ven, tak jde motůrek stuha a moc se tomu nechce... setkal se už někdo s tímhle? Editováno: 1. Červen 2009, autor: snb-rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ne Mam panenský kazetak + wechs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.