Přejít na obsah

wog

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    10554035

Návštěvy profilu

1 029 zobrazení profilu

Oznámení wog

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. wog

    Kompresor klimatizace

    Mám kompresor koupený u skoda-dily.cz a má na sobě označení 7H0 820 803 D. Montovali mi ho před rokem přímo ve Škoda servisu a zatím funguje bez problémů.
  2. Jen využiju existující téma a zeptám se. Mám 1.6 BFQ a běžná provozní teplota (VAGová z ŘJ motoru) se pohybuje mezi 106-110 °C. Ručička na přístrojích zůstává přilepená na 90 °C, což je asi v pořádku. Je jedno, jestli poskakuju po městě nebo jedu po normální silnici/dálnici, zapnutá nebo vypnutá klima... Občas se mi stává, že se po vypnutí motoru spustí ventilátory a motor se dochlazuje. Myslíte tedy, že tenhle motor má takovou provozní teplotu běžně?
  3. Poslechneš si je tlačitkem AIM. Možná by nebylo od věci, kdyby sis přečetl návod k obsluze pro Symphony
  4. 666dia: Aha, tak to jsem si nevšimnul, že se mluví výhradně o nafťácích...
  5. Tak to si dovolím nesouhlasit. Má vliv na dávkování paliva při řazení (jak napsal jirka21). Podívej se na téma Octavia 1.6 MPI 75KW - Pomalá reakce plynu, Prodleva při sešlápnutí plynu nebo Octavia 1,6 - 75kw (2004), prodleva plynoveho pedalu a přečti si, jak nefunkční spojkový spínač dokáže potrápit i u aut bez tempomatu.
  6. wog

    vag na pda

    Strejda Gůgl poradil Vag-check PDA
  7. Už jsi mohl skoro rok Na spínač spojkového pedálu jsem tě tehdy naváděl. Co já se s tím tehdy taky natrápil
  8. Mám dodělávanýho maxíka, ale ručku tedy neukazuje.
  9. wog

    Vybíjení baterie

    Zjistíš podle štítku kódů výbavy (v servisce nebo v zadním kufru). Buďto kódy prožeň dekodérem kódů výbavy a nebo mezi kódy hledej "8GD", což je 90A alternátor. Nebo můžeš otevřít kapotu a podívat se přímo na alternátor. Štítek na něm je dobře viditelný.
  10. Mám stejný problém (CAN verze 1.32 s rádiem). Ale je možné, že zatuhnutí menu způsobí opravdu úprava pozdravu. Vstup do menu mi trval déle než obvykle a možná jsem tlačítkem RES nechtěně potvrdil první položku menu (tj. POZDRAV).
  11. Funkci nahrávání dopravního zpravodajství zrušíš tak, že před vypnutím rádia nebudeš mít zapnutou stanici z předvoleb TP. Stačí před vypnutím rádia (vytažením klíčku) zmáčknout A/F a rádio nebude nahrávat. Viz. návod k obsluze (PDF)
  12. To si musíš zvážit sám. Obyčejný filtruje pouze prachové částice a uhlíkový filtruje i pachy. Tedy lépe řečeno měl by, protože na 100 % to není. EDIT: Omlouvám se, nevšimnul jsem si, že jsem v motorech. Napsané platí pro pylový filtr...
  13. Jen na doplnění. Kouknul jsem se do návodu, jak to s tím výhřevem je. Pokud jsem to pochopil správně, tak při zapnutém výhřevu zadního skla se vyhřívají i zrcátka bez ohledu na polohu přepínače na zrcátkách. pjerdole: Schválně jsem dneska zkusil výhřev zapnout a na panelu přístrojů se žádná kontrolka nerozsvítila. Můžeš prosím blíže specifikovat na jakém displeji ti to ukazuje? Jo a výhřev zrcátek můžeš nouzově vypnout vytažením pojistky č. 1 (malá, červená úplně vlevo nahoře). Ale odstavíš tím i relé zapalovače cigaret, el.sedadla a ostřik. trysek. Takže to není to pravé ořechové...
  14. wog

    Zarovky H4

    Mám Phillips NightGuide od podzimu a jsem s nimi spokojený. V nočních plískanicích a deštích s nimi vidím mnohem líp než s jejich obyčejnými předchůdkyněmi
  15. JenduT4 je nejlepší kontaktovat telefonicky - 775668906
×
×
  • Vytvořit nový...