Publikováno Červen 4, 200916 r Mam na Okte na dverach kufra total upchaty zamok... Je tam toklo sajrajtu, ze sa tam da kluc strcit iba do polovice a dalej uz nejde. Skusal som to teraz precistit, striekol som tam WD-40 v spreji, ale vyslo len par zrniek piesku a inak stale nic, nechce to tam povolit ani za svet. Nemate nejaky dobry osvedceny postup, ako ten bordel z toho zamku dostat von? Vopred diki
Červen 4, 200916 r Vyber ten zamok-vlozku z 5.dveri a poumyvaj ho v benzine. Ale skorej ho mas poskodeny od nevytanej navstevy ktora ti chcela otvorit auto. Upraveno Červen 4, 200916 r od PROCHY603
Červen 4, 200916 r taky jsem to tak zasrané měl,celé odpoledne jsem tam stříkal WD očko a špáral klíčem,až si to dalo říct
Duben 5, 201411 r mal som rovnaký problém aj na O1 aj na G4. bolo nevyhnutné zámok vytiahnuť rozobrať a doslova vylúpať niečo ako zaschnuté mazivo s hlinou/prachom ???. odvtedy priebežne cca 2x za rok zámok prestreknem WD40 a zamknem a odomknem klúčom.
Duben 5, 201411 r a preto to mate stale zasrane, lebo tam pouzivate to WD cko. zamky sa mazu jedine praskovym grafitom. sice mas.potom chvilu cerne vacky ale ked ten kluc potrebujes pouzit len obcas. a pouzivas. central tak to nemusi vadit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.