autospravca Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Nepodarilo sa mi nájsť na fóre rieš. naznač.problému.Preto by som poprosil o radu.Vyhadzuje mi poistku č.2(20 A-stierače ostrekovače).Skontroloval som všetky motorčeky(stierače,ostrek.) vrátane prepinacej páčky stieračov.Neviem čo ma na to ešte vplv.Ostáva už len poistková skrinka.Kdo by mal s tým skúsenosť,tak ho prosím o radu,za čo vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Nepodarilo sa mi nájsť na fóre rieš. naznač.problému.Preto by som poprosil o radu.Vyhadzuje mi poistku č.2(20 A-stierače ostrekovače).Skontroloval som všetky motorčeky(stierače,ostrek.) vrátane prepinacej páčky stieračov.Neviem čo ma na to ešte vplv.Ostáva už len poistková skrinka.Kdo by mal s tým skúsenosť,tak ho prosím o radu,za čo vopred ďakujem. Tak chybu som našiel-povybratí rele ciklovača stieračov a jeho zpatného zasunutia do poistk.skrinky skrat na poistke č.2 prestal.Zrejme ostali vysieť kontakty ciklovača. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.