Pitbull88 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Zdravím,,mám motor 1.8 20v 92wk - čily bez turba....a mám doma motor z rs...ale je bez olejové vany,,,pujde tam dát vana z toho mýho a jinak jak bude náročná výměna???Má s tím někdo zkušenosti už??Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 to nebude jen o vaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) to nebude jen o vaně a konkrétně???Mám doma celý RS,takže komplet motor i těma sračkama kolem,,vše mám dostupné,,, Editováno: 15. Červen 2009, autor: Pitbull88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semirkucera Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Az to vyresis tak dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.