Tlamovec Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Ahoj všem chci měnit stř.tunel,ale nevim jaké všechny díly se musi vyměnit. Někdo píše že stačí vyměnit pouze střed jiný zase že i kastlík a plast pod volantem. Jak to tedy je??? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Ahoj všem chci měnit stř.tunel,ale nevim jaké všechny díly se musi vyměnit.Někdo píše že stačí vyměnit pouze střed jiný zase že i kastlík a plast pod volantem. Jak to tedy je??? Děkuji Hoj, uz sem se informoval u odborniku, staci jen prostredek. Kastlik a plast pod volantem muzou zustat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tlamovec Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Takže jenom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Takže jenom. Yep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 jj já to měnil a stačí jen to co je označené na tom obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 jj já to měnil a stačí jen to co je označené na tom obrázku Ty pomlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Takže jenom. Jo kolem volantu a kastlik je stejný.Mění se jenom střed i kolem ručky a páka ruční brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 jj já to měnil a stačí jen to co je označené na tom obrázku Ty pomlc já za to nemůžu Járo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 jj já to měnil a stačí jen to co je označené na tom obrázku Ty pomlc já za to nemůžu Járo Jaaa viiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.