lukas.silda Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdravím...... nevíte náhodou, co se musí vyměnit když mě teče levá manžeta u řidiče na hřebenovým řízení?????? musí se opravdu vyměnit celý??? za nový??? Někde jsem slyšel,že existujou opravný sady, ale že prej nic moc. Jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím o radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Zdravím...... nevíte náhodou, co se musí vyměnit když mě teče levá manžeta u řidiče na hřebenovým řízení?????? musí se opravdu vyměnit celý??? za nový??? Někde jsem slyšel,že existujou opravný sady, ale že prej nic moc. Jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím o radu.... Ahoj...me tekla sice prava strana ale ta se dala rozebrat a vymenit simerink ale bylo to k nicemu stejne to tece a to jsem tam daval 2x dvoubrite. Starsi rizeni jsem sehnal za 3500, nové okolo 12t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Mně taky vyteklo a koupil jsem nové origo se zárukou 2roky za 6.390kč a mám klid . O1 kombi 1.9TDi 66kw facelift AGR. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...en-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mára 93 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 ja ho sehnal za 1500kč nejdriv tekla jedna strana a pak i druha vymenil sem udelal geometrii a mam klid OI 85 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.