Publikováno Červen 16, 200916 r Zdravím...... nevíte náhodou, co se musí vyměnit když mě teče levá manžeta u řidiče na hřebenovým řízení?????? musí se opravdu vyměnit celý??? za nový??? Někde jsem slyšel,že existujou opravný sady, ale že prej nic moc. Jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím o radu....
Červen 19, 200916 r Zdravím...... nevíte náhodou, co se musí vyměnit když mě teče levá manžeta u řidiče na hřebenovým řízení?????? musí se opravdu vyměnit celý??? za nový??? Někde jsem slyšel,že existujou opravný sady, ale že prej nic moc. Jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím o radu.... Ahoj...me tekla sice prava strana ale ta se dala rozebrat a vymenit simerink ale bylo to k nicemu stejne to tece a to jsem tam daval 2x dvoubrite. Starsi rizeni jsem sehnal za 3500, nové okolo 12t
Červen 20, 200916 r Mně taky vyteklo a koupil jsem nové origo se zárukou 2roky za 6.390kč a mám klid . O1 kombi 1.9TDi 66kw facelift AGR. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...en-octavia.html
Duben 23, 201411 r ja ho sehnal za 1500kč nejdriv tekla jedna strana a pak i druha vymenil sem udelal geometrii a mam klid OI 85 kw
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.