Peta34 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdravím, dřív než jsem sem vložil tento požadavek, tak jsem samozřejmě prošel celý bazar (několik hodin hledání) a na několika jiných forech měl inzerát, ale bez úspěchu. Chci se zeptat, vím, že některý z místních členů prodává vyhřívané dečky do sedadel, ale nevím už který. Pokud si někdo vzpomenete, dejte mi prosím vědět přes SZ a nebo sem, ať to případně další lidi nemusí hledat. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zkus napsat členovi " Bylzde " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta34 Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zkusil jsem, uvidime co napise. Jinak zatim stale bez uspechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak koukni ještě tady, dečky tam mají : http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta34 Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) jo diky, to mi poslal uz i MisaK., ale zda se mi to dost, za to sezenu druhe sedacky i s vyhrevem a nemusim se s tim drbkat....cekam jeste jestli nekdo jinej nenapise, ze je prodava, klidne starsi, ale funkcni....v nejhorsim vezmu sedacky no Editováno: 18. Červen 2009, autor: Peta34 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.