Publikováno Březen 29, 200619 r Po zime jsem chtel zajet do mycky,kdey jsem chtel odmontovat antenu,tak to neslo.Presto jsem tam vjel.Samozdrejme,ze jsem ji vylomil i s tim dilem na ktery se nasroubovava.Nevite jak ten dil dostat spatky do toho co je pripevnene na strese?dik
Březen 30, 200619 r Po zime jsem chtel zajet do mycky,kdey jsem chtel odmontovat antenu,tak to neslo.Presto jsem tam vjel.Samozdrejme,ze jsem ji vylomil i s tim dilem na ktery se nasroubovava.Nevite jak ten dil dostat spatky do toho co je pripevnene na strese?dik Řekl bych,že bohužel jenom jedna možnost.Odšroubovat spodek od střechy a venku složit a celý komplet přišroubovat z5.Pokud to ještě půjde složit,drží to pohromadě dva vruty a ty se vytrhly.
Březen 30, 200619 r Prave preto treba antenu uvolnit, sklopit a sklopenu znova zatiahnut - tak sa nestane ze sa prut vytrhne Malo by to byt tusim popisane aj v navode.
Březen 31, 200619 r Prave preto treba antenu uvolnit, sklopit a sklopenu znova zatiahnut - tak sa nestane ze sa prut vytrhne Malo by to byt tusim popisane aj v navode. Ne každá anténa jde sklopit. Některý musíš odmontovat a když to nejde....tak se to stane. Tak nerozumuj.
Duben 1, 200619 r Tak sorry, zle som pochopil ako to autor myslel...ja som pochopil ze nevedel ako to urobit, nie ze to neslo. Este raz sorry
Duben 3, 200619 r Cus, dá se z klasikcký sklápěcí antény sundat ten prut a nebo to jde jen sklápět? Dá, povolíš ji do maxima a pak zatlačíš dolů a škubneš nahoru. Někdy to jde lehce někdy ne. Montovat nazpět pak jde
Duben 3, 200619 r Cus, dá se z klasikcký sklápěcí antény sundat ten prut a nebo to jde jen sklápět? Dá, povolíš ji do maxima a pak zatlačíš dolů a škubneš nahoru. Někdy to jde lehce někdy ne. Montovat nazpět pak jde dík to testnu, sem jí nemohl v myčce sundat, ale pžřežila jen sklopená.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.