misa Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Po zime jsem chtel zajet do mycky,kdey jsem chtel odmontovat antenu,tak to neslo.Presto jsem tam vjel.Samozdrejme,ze jsem ji vylomil i s tim dilem na ktery se nasroubovava.Nevite jak ten dil dostat spatky do toho co je pripevnene na strese?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Po zime jsem chtel zajet do mycky,kdey jsem chtel odmontovat antenu,tak to neslo.Presto jsem tam vjel.Samozdrejme,ze jsem ji vylomil i s tim dilem na ktery se nasroubovava.Nevite jak ten dil dostat spatky do toho co je pripevnene na strese?dik Řekl bych,že bohužel jenom jedna možnost.Odšroubovat spodek od střechy a venku složit a celý komplet přišroubovat z5.Pokud to ještě půjde složit,drží to pohromadě dva vruty a ty se vytrhly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Prave preto treba antenu uvolnit, sklopit a sklopenu znova zatiahnut - tak sa nestane ze sa prut vytrhne Malo by to byt tusim popisane aj v navode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Prave preto treba antenu uvolnit, sklopit a sklopenu znova zatiahnut - tak sa nestane ze sa prut vytrhne Malo by to byt tusim popisane aj v navode. Ne každá anténa jde sklopit. Některý musíš odmontovat a když to nejde....tak se to stane. Tak nerozumuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Tak sorry, zle som pochopil ako to autor myslel...ja som pochopil ze nevedel ako to urobit, nie ze to neslo. Este raz sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Cus, dá se z klasikcký sklápěcí antény sundat ten prut a nebo to jde jen sklápět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Cus, dá se z klasikcký sklápěcí antény sundat ten prut a nebo to jde jen sklápět? Dá, povolíš ji do maxima a pak zatlačíš dolů a škubneš nahoru. Někdy to jde lehce někdy ne. Montovat nazpět pak jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Cus, dá se z klasikcký sklápěcí antény sundat ten prut a nebo to jde jen sklápět? Dá, povolíš ji do maxima a pak zatlačíš dolů a škubneš nahoru. Někdy to jde lehce někdy ne. Montovat nazpět pak jde dík to testnu, sem jí nemohl v myčce sundat, ale pžřežila jen sklopená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.