passport5 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ahoj,tak na pravém světle přestala fungovat řídící jednotka,umí ji někdo opravit?cena nové je přes 8 tis kč....to fakt ne...... david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 přestal jít náklon ? nbo nesvítí ? co diagnostika? všechny napájení jsou v pořádku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 nesvítila,koupil jsem novou výbojku,a vag mi řekl nefunkční řídící jednotka,když jsem do ní kouknul,nezdálo se ,že by něco bylo vyhořelýho,jen mezi dvěma modrýma většíma součástkama byla ožehnutá taková plastová součástka,ve které jsoou jakoby uhlíky nebo co,v tomhle se fakt nevyznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 v prostějově i jeden jednotky spravuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 a mohl bys mi na něj prosím poslat kontakt?nebo nějaký spojení david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jezdím za ním. zkusím zjistit mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ok,předem díky moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Drozdovice 1027/4, 796 01 Prostějov Telefon WORK: +420 582 330 216 mělo by to být toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.