karlos3 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 No mozna ma Superb trosku jine klicky, tak to mozna nesviti tolik nahoru. A mas klicky L&K nebo jen dokoupene ledky ze Supa? Dokoupené origo ledky ze Supíka. Jj,Supík má ty kliky jiné a jakoby víc zamáčklé do tapícírunku,což Oct.II je má zas víc vystrčené a vůbec tapicírunk masivnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 na kolik přijde to osvětlení kliček? a kdo to umí udělat? díky Zalezi jestli dokoupis jen diody ze Superba a vyrezes diry v soucasnych klickach. Nebo koupis cele klicky (i s vyskovym reproduktorem). Ty diody ze Superba stoji asi 1100kc a klicky 1500kc/par. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 na kolik přijde to osvětlení kliček? a kdo to umí udělat? díky Ta origo ledka ze Supíka 1Ks/cca 200kč. Montáž jsem si dělal sám,neni zas nic složitýho......Já to tehdy dělal dle vysvětlení na německym škoda fóru,ale tady jsem o tom taky někde četl. nebo taky tady:http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/O2PodsviceniKlik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tady : http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...sviceniKlik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 to cumim,ze to sviti na A sloupek? podle me by to nemelo.A neoslnuje vas to treba v noci to podsviceni od tej klicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 to cumim,ze to sviti na A sloupek? podle me by to nemelo.A neoslnuje vas to treba v noci to podsviceni od tej klicky? Vepredu mi to prijde jeste celkem v toleranci, ale vzadu se mi to nelibi, osvetluje to pomerne velkou cast stropu, a kdyz se treba potrebujes podivat nekam, kam nevidis v zrcatku, otocis hlavu, tak to neni moc prijemny na oci.... Priste uz bych to rozhodne dozadu nedaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenalek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Potřeboval bych info, kde seženu pouze LED diody. Přispějte nějakými kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Potřeboval bych info, kde seženu pouze LED diody. Přispějte nějakými kontakty V servisu, tam kde se objednavaj nahradni dily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Vepredu mi to prijde jeste celkem v toleranci, ale vzadu se mi to nelibi, osvetluje to pomerne velkou cast stropu, a kdyz se treba potrebujes podivat nekam, kam nevidis v zrcatku, otocis hlavu, tak to neni moc prijemny na oci....Priste uz bych to rozhodne dozadu nedaval. Mam to uz cca rok z vyroby a neprijde mi to nejak prehnany, jde jen o zvyk, behem třech hodin si na to zvyknes a pak ti to ani neprijde, akorat nemvim jak to mate vy kdyz jste to dodelavali a valai tam treba ze supa jak moc velky rozdil to je, ale jinak jako efekt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) No vysledek by mel bejt uplne stejnej, jako u tebe, protoze ledky sup/ o2l+k jsou uplne identicky, maj stejny cislo, a klicky jsou taky stejny, jenom se vylomi ta dira, ktera je tam ale pripravena, nejde to udelat jinde.... spis si myslim, ze tim pripojenim do osvetleni ostatnich tlacitek ve dverich to proste vzadu sviti moc, nekdo tu psal, ze v l+k je na to zvlast vyvod primo z RJ dveri, ta to asi nejak reguluje......? Nastesti se to vzadu da zhasnout... Docela draha sranda na to, abych to pak mel zhasly teda... Ale ja taky mam 2 metry, tak mam sedacku az skoro v zadni poloze, mam hlavu na urovni sloupku, takze mozna lidi co sedej 'normalne', to zadni osvetleni tolik nerusi. Editováno: 5. Květen 2008, autor: Zitny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Sviti ti to vzadu vic? Mne to teda nevadi. Ale je pravda ze 2m nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Sviti ti to vzadu vic? Subjektivne jo... tim ze na predni kliku se koukas jakoby 'po smeru' odrazu toho svetla ledky o to cerny pozadi v klice, kdezto dozadu je to 'proti smeru'. Kdyz si sednu na zadni sedacku, vypada to stejne, protoze koukam stejne jako z predni sedacky na predni kliku. NICMENE, strop nade dverma je vzadu osvicenej fakt huste, to je videt odkudkoli. Ono mozna v oktach se svetlym stropem to neni tak napadny... (!) ? Editováno: 5. Květen 2008, autor: Zitny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ja bych rekl ze vzadu mi to sviti fakt vic. Na uhlu pohledu nezalezi. Mi neprijde ze by to hodne osvetlovalo. Vzadu to vubec nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ja bych rekl ze vzadu mi to sviti fakt vic. Na uhlu pohledu nezalezi.Mi neprijde ze by to hodne osvetlovalo. Vzadu to vubec nevidim... S mrkni v garazi, v uplny tme... ale ty zas v limuzine navic s veluxem mas jinej tvar toho stropu nad zadnima sedackama, tak treba to tolik videt neni... na kolik tak mas nastaveny podsviceni budiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 S mrkni v garazi, v uplny tme... ale ty zas v limuzine navic s veluxem mas jinej tvar toho stropu nad zadnima sedackama, tak treba to tolik videt neni... na kolik tak mas nastaveny podsviceni budiku ? Fakt si jeste nikdo nestezoval ze by to hodne svitilo! Mam full... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Fakt si jeste nikdo nestezoval ze by to hodne svitilo! Mam full... Hmnnnnnnn no zajimavy by asi bylo to porovnat. Treba na Skodahome bude nekdo s Laurinem & Klementem, tak na to kdyztak mrkni, ja tam bohuzel nemuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Hmnnnnnnn no zajimavy by asi bylo to porovnat. Treba na Skodahome bude nekdo s Laurinem & Klementem, tak na to kdyztak mrkni, ja tam bohuzel nemuzu. Jak to, proc nedorazis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jak se to da vypnout vzadu?? ja teda vzadu nejezdim ale zatim si nikdo ze zadnich sedacek nestezoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jak to, proc nedorazis? V sobotu odlitam pryc. :-/ Snad jeste pak nejaky srazy budou... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jak se to da vypnout vzadu?? ja teda vzadu nejezdim ale zatim si nikdo ze zadnich sedacek nestezoval Tim jak je to u nas pripojeny na podsviceni ovladacu, tak kdyz vepredu tim vypinacem vypnu ovladani zadnich okynek, zhasne i podsviceni zadnich klik..... Kdy tobe svitej kliky? Porad ? Nebo jen kdyz svitis svetlama ? Nebo jen kdyz je tma ? Jak to funguje, kdyz je tma, zastavis, zdechnes motor a zhasnes svetla, zustanou klicky svitit nez otevres dvere, nebo zhasnou ? Ma na intenzitu sviceni klik vliv nastaveni jasu podsviceni pristroju ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 o tom zapojení do RJ dveří jsem psal já, ale naživo v LaK jsem to svítit neviděl, tak nevím, jak to svítí a jaké fce to má při zapojené na RJ (je tam i jiné kódování jednotky na to osvětlení kliček) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tim jak je to u nas pripojeny na podsviceni ovladacu, tak kdyz vepredu tim vypinacem vypnu ovladani zadnich okynek, zhasne i podsviceni zadnich klik.....Kdy tobe svitej kliky? Porad ? Nebo jen kdyz svitis svetlama ? Nebo jen kdyz je tma ? Jak to funguje, kdyz je tma, zastavis, zdechnes motor a zhasnes svetla, zustanou klicky svitit nez otevres dvere, nebo zhasnou ? Ma na intenzitu sviceni klik vliv nastaveni jasu podsviceni pristroju ?? To je moc otazek zjistim zitra vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Takže při odemknuti dveří nic, po nastartovani nic, jen pri zapnuti svetel sviti az nez je vypnes, tedy ony sviti jeste nejakych 10 s po vypnuti takovej dobihaci efekt, ale nevim jak je to s comming leaving home, to jsem nezkousel . A trosku jsem to študýroval a me osvětlujou vlastně jen plochu klik, nic vic, zadnej sloupek bo neco podobneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Takže při odemknuti dveří nic, po nastartovani nic, jen pri zapnuti svetel sviti az nez je vypnes, tedy ony sviti jeste nejakych 10 s po vypnuti takovej dobihaci efekt, ale nevim jak je to s comming leaving home, to jsem nezkousel .A trosku jsem to študýroval a me osvětlujou vlastně jen plochu klik, nic vic, zadnej sloupek bo neco podobneho Ty jo!! Dik moc za vyzkouseni.... Tak to je tim padem jasny, proc je to pripojeny do RJ, aby to jeste pak svitilo chvili, po vypnuti svetel. Hmnnnnnn a jsi si jistej ze to fakt na sloupek nesviti? Ani v uplny tme? Ne vecer, pod lampou, ale v noci na dalnici treba? Protoze to je fakt divny, ty ledky i ta cerna cast kliky jsou uplne stejny, ledka se tam zacvakava blbuvzdorne, takze je presne ve stejny poloze jak u tebe z vyroby, tim padem by musela bejt nejaka jina jeste ta chromovana cast kliky, aby to zastinila tak, ze to pak nejde na sloupek.... Jinak nevim :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Zkusim to ve tme nafotit, ale musim se dostat s autem do tmy ) coz je na jare tezsi, pro ty co vstavaji v 9 a chodi spat v 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.