Duben 3, 200619 r aka: souhlas, žabák byl nevkusnej a to hodně. PTiCA nebo někdo na komply: můžeš mi říct, jak podpis vypnout? Bo já jsem na PC lama. Umím poslat mail a to je vše. Já radši cizí jazyky
Duben 3, 200619 r dej si zde na foru Nastaveni a v levo dole Nastaveni fora.........pak uz to uvidis......
Duben 3, 200619 r aka: souhlas, žabák byl nevkusnej a to hodně.PTiCA nebo někdo na komply: můžeš mi říct, jak podpis vypnout? Bo já jsem na PC lama. Umím poslat mail a to je vše. Já radši cizí jazyky co mas proti zabakovi? Je sqelej.
Duben 5, 200619 r aka: souhlas, žabák byl nevkusnej a to hodně.PTiCA nebo někdo na komply: můžeš mi říct, jak podpis vypnout? Bo já jsem na PC lama. Umím poslat mail a to je vše. Já radši cizí jazyky co mas proti zabakovi? Je sqelej. co porad mate s tim zabakem ja ho chcim taky pozerat kde je
Duben 5, 200619 r aka: souhlas, žabák byl nevkusnej a to hodně.PTiCA nebo někdo na komply: můžeš mi říct, jak podpis vypnout? Bo já jsem na PC lama. Umím poslat mail a to je vše. Já radši cizí jazyky co mas proti zabakovi? Je sqelej. proti žabákovi nic, proti onanujícímu žabákovi hodně. Nejsem puritán, ale chci, aby si zdejší prostředí udrželo kvalitu. Toť vše.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.